Horoscop pentru decembrie 2022, cu Tamara Globa. Sagetatorii sunt vedetele lunii, Leii se distreaza la maxim, Scorpionii fac bani frumosi

Celebrul astrolog Tamara Globa a facut o prognoza pentru ultima luna a acestui an. Vedeta lunii decembrie este Sagetatorul, semn al drumurilor, al planurilor indepartate si al evenimentelor semnificative. Mai mult, in luna decembrie, fiecare persoana va avea o intalnire importanta cu el insusi, cu aspiratiile si obiectivele sale.

O perioada favorabila pentru planificare si calatorie este a treia decada a lunii decembrie.

Prima luna de iarna va aduce o experienta importanta si o crestere a nivelului intelectual.

O atentie deosebita si acuratete ar trebui aratate in zilele de 1-2, 4, 9, 16, 18-19, 22-23, 25-26 si 31 decembrie.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecul in decembrie 2022 asteapta schimbari importante. Veti fi liberi, veti decide sa plecati la drum, sa va cunoasteti mai bine si sa comunicati. Aratati mai multa grija si fata de cei dragi. O luna ideala pentru rezolvarea problemelor complexe, activitate intelectuala si creativitate. Gandeste-te la cariera ta, la ce iti doresti in viitor si la cum sa o atingi. Stabiliti obiective si prioritizati corect. 21 decembrie este ziua solstitiului. Ar trebui sa aveti grija sa nu va grabiti cu capul inainte, pentru a nu pierde relatia actuala. A treia decada a lunii va fi deosebit de bogata in schimbari. Este important sa va reganditi obiectivele.

Taur (20 aprilie – 21 mai)
In prima jumatate a lunii decembrie vor avea loc evenimente in viata Taurului care vor necesita cheltuieli si investitii suplimentare. De asemenea, fiti pregatiti sa cheltuiti mult pe cadouri si sarbatori. In ciuda faptului ca aceste cheltuieli sunt necesare, incercati sa pastrati banii, cel putin in conturi. A doua saptamana a lunii va aduce sanse mari de a gasi parteneri de incredere. A doua jumatate a lunii decembrie va aduce schimbari fericite in relatiile personale. Acesta este timpul noilor cunostinte si intalniri, inceputul proiectelor interesante si al castigurilor. La sfarsitul lunii, fii deosebit de atent la locul de munca: superiorii nu-si vor lua ochii de la tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Pentru Gemeni, prima luna de iarna va fi foarte neuniforma si ambigua. Se vor produce schimbari in relatiile personale si parteneriate. Fii mai atent cu familia si prietenii tai. De asemenea, pregatiti-va pentru dificultatile financiare si dispute si nu uitati sa va monitorizati propria sanatate. In vremuri dificile, prietenii vor fi acolo. Nu renunta si continua si vei obtine un venit constant. De asemenea, nu cheltuiti bani la inceputul lunii, pentru a nu va imprumuta la sfarsitul acesteia. Revelionul nu este o idee buna.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Prima jumatate a lunii decembrie este o perioada de munca interesanta, noi planuri de afaceri si proiecte creative. In toate acestea, Racii vor obtine rezultate excelente. Mai ales reusite vor fi proiectele pe care le vei implementa in echipa. Aveti grija la drum si evitati aglomeratia. In momentele dificile, familia si prietenii te vor sprijini, iar concurentii te vor impinge catre noi realizari.

Leu (23 iulie – 22 august)
Pentru Leu, decembrie este o perioada de vacante continue si distractie. Luna aceasta, inconjoara-te doar de cei placuti si dragi tie. O perioada excelenta pentru creativitate, relaxare si calatorii. A doua jumatate a lunii decembrie este favorabila pentru proiecte promitatoare si castiguri. Desi la inceput va necesita cheltuieli semnificative. La sfarsitul lunii, va trebui sa lucrezi si sa fii departe de casa, dar iti va face bine. Desi nu ai planuit toate acestea si nu mergeai nicaieri, vei fi totusi multumit. Planificati-va cu atentie cheltuielile, astfel incat la sfarsitul lunii sa nu ramaneti fara nimic.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Pentru Fecioare, decembrie va fi o luna a schimbarilor si a problemelor de cariera. Aveti grija la drum in prima saptamana. A doua saptamana este un moment minunat pentru relaxare si calatorie. Faceti lucruri care va aduc inspiratie si placere. In decembrie, dedica mai mult timp si atentie familiei si prietenilor, acasa si rezolvarii problemelor de zi cu zi. In a treia decada a lunii vor avea loc evenimente care nu iti sunt in totalitate clare, dar vei putea reactiona corect si te vei adapta la noile circumstante.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanta in decembrie 2022 va avea drumuri si proiecte departe de casa. In acest moment, vei deveni mai experimentat, mai puternic si mai intelept. Aveti grija la drum in prima saptamana a lunii. De asemenea, adunati-va si faceti o descoperire in domeniul profesional – pana la urma, veti avea un venit bun. Fiti gata la inceputul lunii sa va ocupati de problemele celor dragi si prietenilor. Fii deosebit de atent la indemnurile Universului.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionii in decembrie vor putea face bani frumosi. Dar mai intai, va trebui sa investesti multi bani, inclusiv in cadouri pentru cei dragi. O luna excelenta pentru odihna, calatorii, intalniri si cunostinte, comunicare si inceputul unor relatii promitatoare. Poate ca va exista o reevaluare a obiectivelor la locul de munca si va asteapta schimbari cardinale. Fii atent la noile oportunitati si nu respinge imediat noile propuneri si nu refuza sa reinnoiesti cunostintele. Niciodata nu este prea tarziu sa inveti. In momentele dificile, vei fi sustinut de familie si prieteni.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Pentru Sagetatori, decembrie va fi foarte reusit si bogat in evenimente fericite. Este posibil sa trebuiasca sa va aparati pozitiile in dispute. In domeniul profesional si al creativitatii, vei atinge culmi incredibile, iar in a doua jumatate a lunii vei putea rezolva cu brio problemele financiare si vei face bani frumosi. Este o perioada de investitii si achizitii profitabile. Aratati grija fata de cei care va sunt cu adevarat dragi. Si, de asemenea, petreceti mai mult timp cu copiii, fiind interesati de treburile si aspiratiile lor.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornii ar trebui sa se pregateasca pentru schimbari grandioase si sa rezolve probleme legate de viata de zi cu zi si de propria lor sanatate. De asemenea, acordati atentie problemelor educatiei si activitatii intelectuale. Vei reusi enorm atat in ​​activitati profesionale, cat si in relatiile personale. Fii pregatit pentru o atentie sporita acordata persoanei tale din partea conducerii. A doua saptamana a lunii decembrie este un moment bun pentru a invata si a obtine informatii noi. La sfarsitul lunii, fiti mai atenti si grijulii cu familia si prietenii.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Varsatorii vor planifica multe in aceasta luna si se vor gandi la cum sa implementeze aceste planuri. In plus, iti vei face multe cunostinte si prieteni noi. De asemenea, vei face lucruri pe care nu le-ai facut inainte. Totul ar trebui sa fie in ordine in sfera profesionala si financiara. Veti putea sa va indepliniti visele si dorintele si, pe langa orice altceva, sa faceti investitii profitabile. Poate ca, in anumite privinte, inceputul iernii se va dovedi a fi extrem, dar pentru tine va fi fara pierderi si riscuri. Noile proiecte ar trebui sa se bazeze pe experienta veche, asa ca nu incercati sa incepeti de la zero. La inceputul lunii, fiti deosebit de atenti la prieteni, copii si cei dragi. Evita calatoriile in primele zile ale lunii decembrie si intalneste Anul Nou intr-un cerc de oameni cu care te simti confortabil.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Pestii in decembrie ar trebui sa inceapa sa-si puna in aplicare cele mai nebunesti planuri. In ciuda unor dificultati, vei putea obtine succes in domeniul profesional. Deosebit de relevante luna aceasta vor fi relatiile cu ceilalti, inclusiv cu cei dragi si cu superiorii. Decembrie va fi o luna cu idei noi de cariera si implementarea lor, precum si planuri de drum si calatorii pentru tine. Sfarsitul lunii promite sa fie profitabil.