Horoscop cu Neti Sandu. Vestile sunt bune! Ploua cu bani pentru acesti nativi

Horoscop 24 noiembrie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC
Se iveste ocazia sa plecati undeva sa petreceti cateva zile, poate si pentru copii, ca o sa faceti impreuna miscare. O sa va destindeti in tara sau in strainatate.

Se poate sa va pregatiti de scoala, de examene, poate si copiilor vostri le trebuie o supervizare si va ocupati voi sau ii trimiteti la pregatire.

E unda verde la calatorii si o sa aveti unde si cu cine sa plecati intr-o escapada turistica la relax.

TAUR
Ati putea incerca un parteneriat de afaceri care sa va aduca acel supliment salarial de care aveti nevoie, ca doar sa puteti spera sa va mutati intr-o locuinta mai spatioasa.

O problema de sanatate se poate rezolva daca o sa faceti o vizita la medic sa vedeti ce tratament e de luat. Sau poate copiii au probleme de sanatate.

Incep sa se adune banii si o sa aveti, atat pentru cheltuielile curente, cat si pentru mici rasfaturi.

GEMENI
E posibil sa intalniti pe cineva care-si doreste sa formati un cuplu si sa dati dovada de intelegere si rabdare, sa reusiti sa va cunoasteti.

O sa perfectionati comunicarea cu partenerul de afaceri ca sa puteti lucra cot la cot si sa faceti rost de bani.

O sa beneficiati de niste ajutoare din partea conducerii de la slujba si o sa fie stimulativ pentru viitor.

RAC
Pare sa fie o atmosfera mai degajata la serviciu si sa va mai relaxati. Poate va vin idei de proiecte noi pe care sa le puneti in aplicare in ianuarie.

O sa va mai si odihniti, poate va luati cateva zile libere sa plecati intr-o plimbare la aer curat, macar in weekend.

Se poate sa primiti cadouri de casa noua sau ati terminat zugraveala, reparatii si luati lucruri nou-noute.

LEU
Va puteti cere drepturile in bani si o sa inceapa sa vina, chiar daca nu toti odata, dar vin ei cat de curand integral. Se rezolva mai toate problemele.

Poate va scoate la cafea cineva, care vine cu o invitatie la munte si o sa iasa ceva, daca va doriti o relatie si n-aveti pe nimeni.

Se contureaza o colaborare incitanta cu oameni de calibrul vostru si o sa luati bani frumosi, se pare.

FECIOARA
O sa faceti un efort financiar sa va puneti casa la punct si sa mai eliberati spatiul, sa fie aerisit si scoateti tot ce va prisoseste si luati doar ce va e absolut necesar.

Partenerul de cuplu e mai hotarat ca niciodata sa legalizati relatia, daca n-ati facut-o pana acum sau poate va reinnoiti juramintele unii dintre voi.

E posibil sa vina niste musafiri cu un prilej anume si sa petreceti cateva ore minunate, ca v-au lipsit oamenii astia.

BALANTA
O intalnire cu grupul de prieteni v-ar ajuta sa faceti miscare, sa schimbati impresii si sa puneti la cale o iesire, ca sa va recreati si sa aveti mai mult spor la treaba.

O sa va faceti timp sa petreceti cateva ore cu rudele apropiate, cu nepotii, cu verii, ca sa strangeti legaturile.

O sa aflati vesti bune, o sa dati ochii cu oameni care v-au pregatit mici surprize si o sa fie de apreciat.

SCORPION
Se anunta o perioada banoasa, poate vi se adauga ceva la salariu, o prima, un beneficiu sau mai vin si pe filiera partenerului de cuplu nise bani, in completarea salariului.

Vi se ofera sansa de a face niste achizitii la pret redus, poate le luati in rate si o sa va bucurati ca faceti o economie.

Aveti magnet la bani si o sa o tineti tot asa pana la sfarsitul anului, ca o sa-i adunati din mai multe parti.

SAGETATOR
Se poate sa va intalniti cu cineva care este pe lungimea voastra de unda si, totusi, sa aveti niste ezitari inainte de a intra intr-o relatie.

O sa va bucurati de unele mici atentii din partea cuiva care o sa va rasplateasca pentru un gest facut candva.

Apare cineva care e interesat de o relatie si o sa aveti si voi un gest de raspuns daca nu sunteti intr-o relatie.

CAPRICORN
O sa va achitati onorabil de toate obligatiile si o sa va creati un statut mult mai stabil. Va echilibrati si cu banii si o sa fie altceva.

Sufleteste, ar mai fi ceva de facut si o sa va bucurati de o reciprocitate, daca o sa dati dovada de caldura si afectiune.

O sa va mai ingrijiti si de voi, ca sa stergeti urmele oboselii, ca ati muncit prea mult in ultima vreme.

VARSATOR
Se poate sa incepeti niste negocieri ca sa obtineti un contract mai bun si sa va asigurati un venit constant, ca aveti nevoie de stabilitate financiara.

Poate va dati intalnire cu prietenii, ca sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri, sa va reuniti, poate si cu alt prilej.

O sa va alaturati unui grup, ca sa va bucurati de un cumul de energii cu care sa interactionati pe diferite teme.

PESTI
O sa reveniti la vremuri mai bune in relatia sentimentala si o sa-i acceptati scuzele persoanei care v-a gresit, ca exista compatibilitate si nu e putin lucru.

Se poate sa autentificati niste acte, ca sa vi se deschida acele usi care pentru voi erau ferecate si acum vi se permite accesul.

Poate va duceti la un interviu ca sa va probati sansele de a lucra si ce va place si pe bani mai multi. Succes!