Horoscop special pentru finalul anului. Unele zodii intră în belele

Horoscop special la final de an. Află cum se termină anul pentru fiecare zodie și ce concluzii tragi înainte de începerea unei noi etape. Iată sfaturile pe care astrologii le oferă fiecărei zodii, astfel încât nativii să aibă un an mai bun acum, în 2023.

Zodia Berbec
Berbecul nu a avut deloc an echilibrat, ci un an mai prost din punct de vedere al sănătăţii. Nimic nu a mers bine în acest plan și asta te-a demoralizat și nu ți-a permis să funcționezi la capacitate maximă.

Zodia Taur
A fost un an foarte plin de încărcătură emoțională. Aii avut parte de dezamăgiri mari, ai trecut prin tot felul de stări și ai simțit că totul se prăbușește sub picioarele tale. Totuși, ai reușit să te mobilizezi și să te pui pe poziții.

Zodia Gemeni
Gemenii au avut parte de multe dezamăgiri, dar care nu au reprezentat decât o problemă, ci și un plus: au devenit mai puternici din toate punctele de vedere. Dacă până acum mai înghiţeau câte o prostie, acum devin firioşi şi nu te mai iartă.

Zodia Rac
A fost un an prosper, dar tot nu ai ajuns acolo unde ți-ai dorit. Nu ai fost suficient de determinat și asta te-a tras în jos. E nevoie să faci uitate unele visuri mai vechi și să începi să te concentrezi pe ceva nou.

Zodia Leu
În anul 2022 te-ai concentrat foarte bine pe ce ai avut de făcut, dar tot nu au mers treburile așa cum trebuia. O să reușești să le duci pe toate la capăt, o să vezi că 2022 va fi unul de poveste.

Zodia Fecioară
La final de an îți dai seama că ai acordat atenție unor persoane care nu te meritau și doar au profitat de bunătatea ta. Aruncă tot ce e vechi, păstrează tot ce e nou: mergi pe această idee și totul va fi bine.

Zodia Balanță
Ai tot repetat aceleași greșeli și acum ai ajuns să regreți că nu te-ai oprit la timp. Ai ajuns la concluzia că ți-ai pierdut timpul cu lucrurile inutile, care nu ți-au adus niciun câștig.

Zodia Scorpion
Anul nu se încheie cum ți-ai imaginat la început de an, dar vei avea multe concluzii de tras. Fă loc pentru ceva nou în viața ta, pentru că nimic din trecut nu îți aduce nimic bun.

Zodia Săgetător
Săgetătorul a avut un an greu, de la care a avut o mulțime de învățat. Este indicat să renunți la legăturile toxice. O prietenie, un om cu care nu mai simți că rezonezi, scapă de el și vezi-ți de viața ta.

Zodia Capricorn
În 2023, trebuie să stai departe de toate obiceiurile nesănătoase. Ai ajuns la concluzia că vrei un stil de viață mai bun, că ai așteptări mai mari de la tine și vrei să devii o persoană mai responsabilă.

Zodia Vărsător
Renunță la rutina ta plictisitoare și distrează-te. A fost un an plictisitor, dar de acum a venit momentul să schimbi câte ceva și să simți că trăiești. Ai nevoie de lucruri și de oameni noi în viața ta, acesta este sfatul pe care îl au astrele.

Zodia Pești
S-ar putea să fi avut o dorință mare să faci o anume achiziție, dar acest vis nu s-a îndeplinit. Speranța chiar trebuie să moară ultima, așa că nu te mai stresa, anul 2022 va fi unul mai bun.