Horoscop noiembrie 2022 – Cristina Demetrescu, despre epoca marilor minuni – Zodiile care au noroc la bani

Cristina Demetrescu vine cu noi detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Astrologul aduce în prim-plan vești deosebite pentru unii nativi pentru luna noiembrie. Specialistul susține că unele semne se află într-o perioadă miraculoasă și specială. Află cum va fi pentru tine luna care abia a început în funcție de nativul pe care îl porți. Iată ce spune expertul despre zodiile mai puțin norocoase!

Horoscop noiembrie 2022: previziunile Cristinei Demetrescu pentru zodii

Taur: sunt marile vedete ale acestei perioade. Ei pot face o surpriză frumoasă în această lună specială pentru ei. Se dedică mult celor din jur.

Berbec: sunt profund impresionați de emoțiile oamenilor din jurul lor. Ei sunt extrem de empatici și așteaptă cu nerăbdare să facă schimbări uriașe în viața lor.

Gemeni: pot să atragă anumite animozități pentru că nu sunt mereu conștienți de felul în care pot răni involuntar pe cineva. Este recomandat să empatizeze mai mult cu alții.

Rac: sunt într-o masă de emoție intensă. Trăiesc sentimente și dorințe uriașe. Au multe emoții pe care nu le controlează foarte bine, motiv pentru care nu se pot concentra la locul de muncă.

Leu: sunt pe cai mari și în calea lor apar oportunități profesionale deosebite. Trebuie să fie atenți la ce urmează și să vizualizeze mai bine lucrurile.

Fecioară: trec prin nenumărate schimbări care le-ar putea da lumea peste cap. Unii nativi vor să își continue studiile departe de România. În timpul acesta, alții vor doar să plece din țară pentru un trai mai bun.

Balanță: cei născuți sub acest semn trebuie să renunțe la anumite lucruri. Au multe schimbări de făcut, iar perioada aceasta este importantă în viața lor. Vor exista anumite pierderi, dar nu foarte importante pentru viitor.

Scorpion: persoanele iubite lor ar putea să vină cu câteva planuri care să nu fie văzute cu ochi buni de ele. Cei cu parteneriate de afaceri sunt sfătuiți să ceară un audit. E bine să nu meargă numai pe încredere.

Săgetător: au nevoie de o revoluție în plan medical. Sunt foarte conectați cu munca în această perioadă și pare că sunt interesați de performanțe la nivel profesional.

Capricorn: sunt plini de energie și destul de puternici în această perioadă. Au o minte creativă care îi va ajuta mult în viitor, dar și pe plan profesional.

Vărsător: ei trebuie să se întoarcă la una numit fundament pentru a putea atinge succesul. Se poate să aibă nevoie de terapie, dar pașii spre calea cea bună se vor vedea.

Pești: problemele la ei depind de cuvintele pe care le folosesc în dialog cu alții. Totul depinde de lucrul potrivit spus unei persoane. Ascultă foarte bine înainte să vorbești.