Cele 4 zodii vor avea mare noroc in saptamana 14-20 noiembrie 2022. Care sunt acestea?

Datorita energiei lui Mercur si Venus in Sagetator, 4 semne ale zodiacului vor trai momente bune in viata lor profesionala, dar si in viata lor sentimentala.

Care sunt cele 4 zodii care vor avea mare noroc in saptamana 14-20 noiembrie?

Pe 16 noiembrie, Venus, planeta iubirii si senzualitatii, isi va incepe tranzitul prin zodia Sagetator. Aceasta miscare planetara este favorabila noilor povesti de dragoste si aventuri romantice. Tranzitul lui Mercur, planeta inteligentei si afacerilor, in zodia Sagetator, din 17 noiembrie favorizeaza si viata profesionala a acestor zodii. Ei vor putea sa ia initiative si sa infiinteze proiecte de anvergura.

Balanta
Nativul acestei zodii va avea mare noroc in saptamana de 14 noiembrie. La locul de munca poate beneficia de ajutorul unei persoane influente care va da un impuls realizarii proiectelor sale. Incurajat de stele, acest semn de Aer va putea lua initiative care vor obtine aprobarea superiorului sau ierarhic.

Leu
Norocul ii va zambi Leului in cursul saptamanii viitoare. La locul de munca, acest semn dinamic si carismatic prin natura nu va trece neobservat. Actiunile si realizarile sale starnesc admiratia colegilor si a supervizorului sau. Eforturile si abilitatile sale sunt recunoscute la valoarea lor justa. Intr-adevar, Leul va avea sanse mari sa ajunga intr-o pozitie de responsabilitate. Situatia sa financiara actuala este sumbra, dar lunile care urmeaza ii promit mai multa prosperitate. Viata amoroasa a acestei zodii de Foc nu va fi depasita in saptamana de 14 noiembrie. Datorita spontaneitatii si carismei sale, Leul va fi capabil sa fie seducator si sa atraga o persoana fermecatoare .

Sagetator
Nativul acestei zodii va experimenta o mare dinamica la locul de munca in saptamana 14 noiembrie. Mercur, planeta afacerilor si comunicarii, ii favorizeaza proiectele. Datorita abilitatilor lor de comunicare si simtului lor de conducere, Sagetatorul va putea sa-si transmita mesajele cu usurinta si sa-si atinga obiectivele. Mai mult, nu va dura mult pentru a vedea roadele eforturilor lui . Nativul acestei zodii va experimenta un succes rasunator in aceasta saptamana. In ceea ce priveste viata lui emotionala, Venus nu-l va lasa pe Sagetator insensibil la iubire. Astrele sfatuiesc acest semn de Foc sa-si deschida inima catre persoana care ii place si sa incerce sa o abordeze . Sentimentele pe care le simte Sagetatorul ar putea fi reciproce.

Pesti
In saptamana de 14 noiembrie, Pestii vor fi inzestrati cu o frumoasa energie comunicativa. Nativul acestei zodii va fi deosebit de elocvent si nu va trece neobservat la locul de munca. Acestea l-ar putea ajuta in ascensiunea profesionala. In aceasta saptamana din 14 noiembrie, aceasta zodie, sensibila si romantica din fire, se preda iubirii si se lasa sedusa.