Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022. Balanțele au o perioadă magică, Taurii și Berbecii trec printr-o săptămână importantă

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022.

Este o perioadă benefică din punct de vedere profesional și norocul îi însoțește pe mulți nativi.

Conjuncția planetelor arată că balanțele au o perioadă magică iar taurii și berbecii trec printr-o săptămână importantă.

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 7-13 noiembrie 2022, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii trec printr-o săptămână importantă, fiindcă au multe întâlniri cu oameni influenți, care i pot ajuta în realizarea unor proiecte sau vise. Conjuncția planetelor arată că acest nativ găsește cuvintele potrivite în situații dificile și nu se lasă manipulat. În a doua jumătate a săptămânii, apare o noutate legată de o sumă de bani investită în trecut și berbecii își fac planuri de viitor.

În această perioadă, zodia berbec se simte foarte bine și corpul lor este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

Zodia Taur

Astrologii spun că taurii trec printr-o săptămână importantă și plină de evenimente legate de familie. Stelele arată că acest nativ se comportă mai bine cu o persoană, deoarece își dă seama că a făcut niște greșeli. De asemenea, pe plan profesional și financiar lucrurile merg din ce în ce mai bine, deoarece taurii investesc mai mulți bani și timp în proiectele care au viitor.

Astrele arată că în această perioadă, zodia taur nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Zodia Gemeni

Gemenii vorbesc serios și nu glumesc prea mult în această perioadă. Apar niște probleme care sunt abordate foarte atent și serios de către acest nativ. Sunt perfect conștienți că trebuie să clarifice niște detalii, chiar dacă o persoană este împotrivă. În a doua jumătate a săptămânii, apar detalii noi care îi ajută pe zodia gemeni să înțeleagă cine are dreptate și cine doar încearcă să pară bun și cinstit.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia gemeni, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Zodia Rac

Racii au parte de o săptămână grozavă, mai ales la locul de muncă sau în cadrul unui proiect. Acest nativ vine cu idei noi și propunerile lor ajută la evaluarea unei inițiative. La început de săptămână poate face cunoștință cu o persoană, care îi trezește niște sentimente, uitate de ceva timp. Poziția planetelor arată că este o perioadă benefică pentru a pune bazele unei noi relații.

Astrele arată că medical, zodia rac nu va fi într-o formă excelentă, deoarece există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

Zodia Leu

În această săptămână, leii învață să aibă grijă de propriul corp, deoarece în ultima perioadă se cam neglija. Conjuncția planetelor arată că fac tot felul de proceduri, măști, tratamente pentru a îmbunătăți sănătatea. În a doua jumătate a săptămânii, poate face mai multe drumuri pentru a găsi un lucru important. De asemenea, investește timp într-o nouă activitate, care îi poate aduce succesul dorit.

Zodia leu nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Zodia Fecioară

Poziția astrelor arată că fecioarele își arată creativitatea în această zi, mai ales în domeniile unde știe ce trebuie de făcut. Chiar dacă apar niște obstacole și oameni răutăcioși în această perioadă, fecioarele nu pierd energie pe lucruri atât de mărunte. De asemenea, pot învăța câteva lucruri noi, mai ales legate de bani și gestionarea bugetului.

Astrele arată că sănătatea zodiei fecioară este pe primul loc în această perioadă și organismul lor este foarte bine pregătit pentru a rezista la orice boală. Dar pot fi vulnerabili la infecții sau răniri. Noroc să ele sunt trecătoare!

Zodia Balanță

Balanțele se pot îndrăgosti în această perioadă și se vor simți din nou liberi, frumoși și iubiți. Astrele menționează că în această săptămână, totul pare foarte ușor și simplu. Acest nativ se bazează foarte multe pe propriile emoții și încearcă să acționeze cât mai corect. Conjuncția astrelor arată că este o perioadă cu adevărat magică pentru balanțe, care învață câteva reguli importante.

La capitolul sănătate, zodia balanță se poate trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Zodia Scorpion

În această săptămână, când vine vorba de alegerile pe care le fac scorpionii, știe să vadă dincolo de propriul interes. Astrologii menționează că acest nativ se gândește foarte mult la sănătatea și comoditatea persoanelor din jur. Sun grijulii, atenți și delicați. Poziția planetelor mai arată că scorpionii se folosesc de momentele în care poate obține experiență și emoții tari.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, zodia scorpion să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

Zodia Săgetător

Astrologii menționează că zodia săgetător simte minciuna în această perioadă. Își pot da seama cine este sincer, dar cine încearcă să ascundă ceva. Acest lucru îl ajută să evite probleme pe viitor și să își organizeze mai bine echipa. În a doua jumătate a săptămânii, apar mai multe discuții legate de bani, job și timp liber. S-ar putea ca acest nativ să facă niște modificări în orarul lor.

Astrele arată că în această perioadă, zodia săgetător se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

Zodia Capricorn

Capricornii se bucură de mai mult timp liber în această perioadă și poate să își organizeze activitățile mai bine. Astrologii menționează că acest nativ își amintește de niște hobby și încearcă să readucă la viață o activitate din trecut. În a doua parte a săptămână, capricornii se dedică foarte mult familiei și problemelor din interior. De asemenea, alege să tacă în momentele în care o persoană este plină de emoții și frustrare.

Astrele recomand ca zodia capricorn să își controleze emoțiile, deoarece își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Zodia Vărsător

Zodia vărsător se poate raporta într-un mod mai diferit la persoanele din jurul lor, iar relațiile pe care le au se pot îmbunătăți. De asemenea, la locul de muncă găsește o limbă comună cu colegii sau cu șefii. Nu este exclus că o propunere îi poate atrage foarte mul, deoarece poate face bani suplimentari și dobândește mai multă experiență. Finalul săptămânii este plină de oameni noi.

Zodia vărsător trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, fiindcă în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Zodia Pești

Peștii se pot îndrăgosti în această săptămână și sentimentele îl învăluie cu noi forțe. Astrologii menționează că o persoană din viața lor îi schimbă foarte mult și lucrurile din jur devin mai frumoase și mai plăcute. În a doua parte a săptămânii, acest nativ poate avea niște probleme la locul de muncă, dar foarte repede se descoperă că peștii nu au contribuit negativ la ceva.

În această perioadă, zodia pești va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.