Horoscop 7 noiembrie 2022. Săptămâna începe în forță pentru 2 zodii

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru prima zi a săptămânii. Ziua de 7 noiembrie vine cu multe provocări dar și cu câștiguri mari pe plan financiar și nu numai. Printre cele mai norocoase zodii de numără Gemenii și Fecioarele.

Berbec

Mare grija la tranzactiile financiare ale acestei zile, pentru ca trece un oarecare risc prin portofelul tau. Ori esti chiar tu pe cale sa inchei o afacere proasta, sa cumperi un obiect care, mai tarziu, se va strica, ori trebuie sa deturnezi o suma mai mare de bani intr-o directie neplacuta, cum ar fi o amenda, repararea unui obiect de care ai mare nevoie si care s-a defectat, o factura uitata.

Taur

Nu e recomandabil azi sa lucrezi pe cont propriu, pentru ca ai ajuns intr-un punct in care conteaza enorm cooperarea, lucrul in echipa, comunicarea permanenta cu tovarasii tai. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat in acest proiect, ca atare nu e momentul cel mai potrivit pentru a-ti recapata independenta sau pentru a face opinie separata.

Gemeni

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o placere sa te intorci acasa dupa o zi solicitanta, pentru ca stii ca acolo cei dragi te vor rasfata cu atentie, cu gesturi de afectiune, cu sprijin neconditionat.

Rac

Simti nevoia sa spui si altora care sunt visele tale cele mai mari din acest moment si e o placere sa descoperi ca au si altii scopuri similare. Din schimbul de idei si de opinii se poate naste o strategie comuna care va poate duce mai repede spre implinirea acelui vis.

Leu

Esti vedeta acestei zile, pentru ca se vorbeste despre tine in diverse medii, spre tine se indreapta acum cele mai interesante vesti si tot tu esti erou principal in tot felul de actiuni din preajma ta. Joci un rol in treburile multor persoane, te implici cu inima deschisa si cu energie maxima, pentru ca doresti sa fii de ajutor.

Fecioară

Suspiciunile care iti dau tarcoale pot avea si o latura constructiva, pentru ca te obliga sa cauti mai adanc semnificatia anumitor lucruri. Daca te opresti doar la ceea ce se vede la suprafata, ai putea extrage o concluzie eronata sau cel putin incompleta.

Balanță

Mare grija la tonul pe care il folosesti astazi in relatia cu o persoana cu care nu te mai intelegi foarte bine de la o vreme. Sunteti amandoi iritati, irascibili, si orice fleac va poate aduce pe marginea unei despartiri agresive. Nervii ajung la cote maxime si de o parte si de alta incat vei vedea ca finalul acelei colaborari e din ce in ce mai aproape.

Scorpion

Nu te poti debarasa de o amintire urata la care tot revii iar si iar, aproape obsesiv. Ar fi cazul sa confrunti acest adevar odata pentru totdeauna, sa nu mai ascunzi gunoiul sub pres, cum se spune, si sa te intorci in acel punct pentru a repara ce se mai poate.

Săgetător

Cea mai mare satisfactie a ta e sa intalnesti acele persoane care pot contribui la proiectele tale, dar nu poti doar sa profiti de ajutorul lor, ci, sa conlucrati echitabil, iar, la final, tot impreuna sa sarbatoriti reusita.

Capricorn

Nu pune la suflet ironiile si replicile acide indreptate azi spre tine. Le faci tu sa para mai grave decat sunt, pentru ca cei care ti se adreseaza azi incearca, de fapt, sa fie amuzanti, sa te atinga prieteneste, pentru a te motiva mai mult. Vărsător

Poti gasi bucurie chiar si in cel mai banal gest de la cineva pe strada, de la cea mai neinsemnata veste, deci nu-i lasa pe ceilalti sa te impovareze cu marile griji ale omenirii! Mai bine iesi cat mai repede din acele medii in care planeaza tristetea.

Pești

Investeste tot ce ai mai bun in proiectul care incepe acum si erijeaza-te fara teama in pozitia de lider, pentru ca tu esti persoana cea mai potrivita sa preia conducerea acestui plan.