Sfatul astrologului Pavel Globa pentru 2 noiembrie 2022. Atentie Tauri, Fecioare si Pesti

Citeste sfatul zilei de 2 NOIEMBRIE, de la Pavel Globa si afla care sunt principalele provocari ale momentului pentru zodia ta. Afla ce te indeamna astrele sa faci si cum poti depasi obstacolele zilei.

Ziua de 2 noiembrie 2022 va fi destul de dificila. Unii nativi o duc bine la capitolul dragoste, in timp ce altii trebuie sa fie atenti la bani.

Berbec
Alege-ti prietenii cu intelepciune. Iti place cand ai prieteni buni, care sunt in preajma ta ori de cate ori ai nevoie. Cu toate acestea si ei, la randul lor se asteapta sa primeasca acelasi respect din partea ta. Ti-ai facut cei mai buni prieteni pe care ii poate gasi o persoana, asa ca fii atenta la ceea ce spun ei, deoarece cuvintele lor au impact. Prietenii buni se ingrijesc unul de celalalt, iar ai tai te sprijina in mare masura.

Taur
Drumuri multe pentru dumneavoastra astazi. O zi totusi foarte buna din punct de vedere emotional. Aveti grija cui ii impartasiti cele mai mari secrete.

Gemeni
La fel ca si nativii Berbec, Gemenii sunt vorbareti astazi, iar asta va ajuta sa iesiti in evidenta la job, si nu neaparat in sensul pozitiv. Evitati conflictele. Si daca trebuie sa rezolvi o neintelegere iti vei dedica tot timpul sa faci acest lucru. Au fost amanate unele proiectele din aceasta cauza si nu-ti mai doresti acest lucru.

Rac
Universul stie despre voi ca sunteti tot timpul saritori si ca vreti sa va ajutati intotdeauna prietenii. In ziua de 2 noiembrie 2022, veti observa ca una dintre persoanele apropiate sunt prea “lipite” de voi si ca nu doresc distantarea sub nicio forma. Trebuie sa invatati sa ii oferiti inapoi aripile.

Leu
Cineva din viata ta te poate ajuta in moduri la care nu te-ai asteptat niciodata si iti poate oferi sprijinul de care ai nevoie. Din cand in cand, oamenii au nevoie de un strain care sa-i ajute sa-si structureze perspectiva. Opinia cuiva in care ai incredere poate deveni o parte viabila a schimbarii si transformarii tale. Nu uita ca esti pe lista cu zodii de foc puternice si determinate.

Fecioara
Este posibil sa intampini anumite greutati azi, iar astrele iti recomanda sa lasi de-o parte mandria si sa accepti ajutorul celor din jur, Chiar daca ai fi tentat sa crezi ca opinia ta este cea corecta, ceilalti ar putea sa iti dea solutii mai bune. Nu poti sa faci totul singura si este bine sa ii lasi pe ceilalti sa te ajute. Nu trebuie sa iti fie rusine sa accepti sprijinul altora, deoarece este foarte probabil sa le placa acest lucru.

Balanta
Pe intreg parcursul zilei va veti face o multime de planuri. Va ganditi serios la ce ati putea sa schimbati in viata voastra si cum sa aveti parte de un viitor glorios. Astrele va sfatuiesc sa munciti mai mult si sa lasati lucrurile ca pur si simplu sa se intample.

Scorpion
Scorpionii se gandesc deja la petrecerea de Revelion. Veti primi o invitatie pe parcursul zilei intr-un loc unde ati putea petrece trecerea dintre ani. Grabiti-va sa acceptati pentru ca nu se stie daca veti gasi in alta parte mai bine.

Sagetator
Uneori tacerea poate fi de aur. S-ar putea sa crezi ca este mai bine sa fii deschisa si transparenta, dar putina informatie joaca un rol important in interactiunile tale cu ceilalti. A asculta mai mult este scopul, chiar daca poate fi greu sa spui mai putin.

Capricorn
Norocul este de partea ta in aceasta zi, spune horoscopul zilei de 2 noiembrie 2022. Asigura-te ca iti cheltuiesti banii pe ceea ce iti doresti. In aceasta perioada a anului, incearca sa acumulezi mai multe experiente de viata. Regaseste-ti linistea in natura sau bucura-te de o conversatie cu o persoana draga.

Varsator
Astazi, va trebui sa fii adultul din grup atunci cand vine vorba de a demonstra maturitate ridicata si concentrare clara. Unele semne zodiacale vor dori sa se joace si sa se bucure de partea mai usoara a vietii atunci cand sunt foarte multe lucruri de facut.

Drept urmare, devii persoana de care depinde toata lumea. Poate ca nu este foarte distractiv, dar este necesar si faci o treaba grozava.

Pesti
Astrele spun ca nu este usor sa lasi pe cineva sa plece, dar putina distanta te ajuta pe tine si pe prietenul tau sa vedeti lucrurile mai clar. La revedere nu trebuie sa fie pentru totdeauna. Poate fi pentru invatare si crestere. Nu toate relatiile sunt facute ca sa dureze o viata, asa ca micile esecuri pot fi trecute la lista cu pasi mici pentru succesul real.