„Asta e, ce să facem.” Gabriela Cristea, pe patul de spital. Ce mesaj a transmis Tavi Clonda

Gabriela Cristea a fost internată de urgență, în jurul orei 5:00 dimineața, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. În aceste momente grele, soțul ei, Tavi Clonda, îi este alături și speră să se facă bine.

Gabriela Cristea a ajuns pe patul de spital în această dimineață, iar soțul ei a fost cel care a însoțit-o. El a postat, în mediul online, o imagine cu prezentatoarea TV, iar fanii au fost îngrijorați de starea ei de sănătate.

Ce au transmis aceștia celor de acasă.

Gabriela Cristea, pe patul de spital
În aceste momente, Gabriela Cristea este internată în spital, după ce în această dimineață a fost internată de urgență. Soțul ei, Tavi Clonda, se afla alături de ea și a împărtășit cu fanii, momentele grele prin care trec acum.

În fotografiile din mediul online, Gabriela Cristea este pe patul de spital, fiind monitorizată de cadrele medicale. În urmă cu câteva zile, prezentatoarea TV și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 26 octombrie, când a împlinit vârsta de 48 de ani, iar pentru a mai destinde atmosfera, artistul a spus că se află la petrecerea de ziua ei.

Tavi Clonda și-a dorit să îi ridice moralul soției sale, iar pentru câteva momente a reușit, deoarece a dat de înțeles că este resemnată în legătură cu situația în care se află, dar și optimistă.

Ce i-a spus Tavi Clonda soției sale

Tavi Clonda i-a spus Gabrielei Cristea că au venit la petrecerea de ziua ei și că au început totul la ora cinci, iar prezentatoarea TV i-a răspuns că asta este situația și că nu au ce să facă.

„Iubire, am venit la petrecerea de ziua ta. Am început totul la ora 5, nu?”, i-a spus Tavi Clonda soției lui, răspunsul Gabrielei Cristea fiind: „Asta e, ce să facem?!”.

Probleme de sănătate se țin scai de familia prezentatoarei TV. Gabriela Cristea a fost internată la două săptămâni distanță, după ce a venit cu fiica ei la spital, deoarece s-a simțit rău și a avut stări de vomă și indigestie. Medicii i-au oferit micuței un tratament și au reușit să o pună pe picioare în cel mai scurt timp.