Imaginile care au emoționat tot internetul! Bunicuța care a mers, pentru prima dată, în vizită la fiica ei în Germania: „S-o prețuiți cât mai puteți”

Imaginile cu bunicuța au emoționat o țară întreagă. Videoclipul a devenit viral pe TikTok, acolo unde internauții i-au transmis cele mai frumoase mesaje vârstnicei. Femeia a mers pentru prima dată, în Germania, la fiica ei. Iată cum a decurs totul.

A mers, pentru prima dată, în vizită în Germania
O bunicuță din România a mers, pentru prima dată, în vizită la fata ei în Germania. Femeia a fost filmată în timp ce se plimba pe o stradă din-un oraș, din Germania. Reacția ei a fost de uimire, căci nu mai văzuse așa peisaje. Videoclipul cu bunicuța a devenit viral pe Tik Tok. Pe chipul femeii se poate vedea clar atât uimirea, cât și bucuria de a vedea unde trăiește fiica ei. Aceste imagini au bucurat o mulțime de români, care au ales să-i transmită cele mai frumoase mesaje. Pe mulți i-a dus gândul la bunicii lor, mulți care sunt sau nu mai sunt în viață.

Bătrânica a zburat, tot pentru prima dată, cu avionul. Imaginile au emoționat tot internetul, căci bunica pare tare împlinită de primul zbor. Cel mai probabil, nepotul ei a filmat-o și le-a arătat tuturor câtă bucurie încape într-o singură persoană.

@brogran #grandma #bunica #viral #80yearsold #smile #happines #fericire #zambete #fy #fyromania ♬ feeling – Official Sound Studio

„Această bunica a dat atâta iubire cândva acestor nepoți…ca acuma strânge roadele dragostei…Să trăiți cu sănătate…”

„Privirea ei spune tot”

„Ce fericită e …și uimită ….draga de ea”

„Bunul Dumnezeu sa îi de sanatate, câta fericire se vede pe chipul Dânsei”

„Ce privire senina si buna are ,draga de ea”

„Ce ochi duioși are si plini de bunătate!!!”

„Imaginea bunatatii si bunului simt!!! Asta sunt bunicii nostri!!!”

„Cat de fericita și mirata ….ma inclin , tot respectul …cu mult drag”

@brogran #foreveryoung #firstflight #mygrandma #bunica #primulzbor #80ani #80yearsold #fy #fyromania🇹🇩 ♬ Forever Young – UNDRESSD