Rezultatul autopsiei în cazul decesului lui Nosfe. De ce a murit artistul

La o zi de la moartea lui Nosfe, au apărut primele informații despre rezultatul autopsiei artistului. Rapperul și-a dat ultima suflare la doar 37 de ani. Iată ce i-a provocat moartea subită!

Primele informații din raportul medico-legal în cazul morții artistului Nosfe au fost făcute publice. Potrivit realitatea.net, autopsia a confirmat că rapperul a suferit un infarct la doar 37 de ani. Acum, mai rămâne ca medicii legiști să întocmească și un raport toxicologic, pentru a afla dacă acesta consumase sau nu substanțe interzise în acea noapte.

Chiar dacă au existat zvonuri cu privire la consumul de substanțe interzise în cazul lui Nosfe, apropiații neagă că ar fi fost sub influența lor.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, soția lui Nosfe a chemat ambulanța când a văzut că artistul se simțea din ce în ce mai rău. Se pare că artistul a acuzat dureri în piept și stare de rău chiar și în timpul concertul pe care l-a susținut cu doar câteva ore înainte să-și dea ultima suflare.

Astăzi, 17 octombrie, sicriul cu cu trupul neînsuflețit al lui Nosfe a fost depus la Biserica Izvorul Tămăduirii din Dumbrăveni. Astfel, fanii și apropiații au putut să-și ia rămas bun. Mulți dintre colegii de breaslă ai rapperului au fost prezenți. Colegii din Șatra Benz au fost și ei prezenți și au negat că artistul ar fi consumat droguri în acea seară.

Indiferent de zvonurile apărute, rezultatul raportului medico-legal toxicologic va fi singurul care va arăta adevărul în cazul morții lui Nosfe. În acest caz, oolițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Darius Vlad Crețan, cunoscut sub numele de scenă Nosfe, a murit la doar 37 de ani. S-a născut în Galați și era de profesie funcționar economic. Și-a început cariera în muzică, solo, în anul 2002, dar a devenit mai cunoscut după ce s-a alăturat trupei Șatra BENZ.

Nosfe a lăsat în urma o soție și o fetiță de numai 7 ani.