De la ce pornesc certurile dintre Smiley și Gina Pistol. Prezentatoarea îi reproșează mereu: “Tot!”

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite si de durată cupluri din România. Cei doi se iubesc de ani buni si au împreună o fetiță minunată dar, ca în orice familie, mai sunt și certuri.

Gina, obsedată de curățenie
Gina și Smiley se iubesc de mult timp, iar în 2021 au devenit și părinți de fată. Cei doi și-au schimbat complet ritmul de viață și și-au concentrat mai mult pe creșterea micuței Josephine. Cel mai mult, Smiley a renunțat la nopțile pierdute și a încercat să petreacă mai mult timp cu familia.

Totuși, Gina nu e pe deplin mulțumită de iubitul ei. Recunoaște că moderatoarea de la Chefi la cuțite este o persoană cicălitoare, care îi atrage atenția asupra faptului că își lasă lucrurile pe unde apucă și nu ține deloc cont că ea este o persoană chiar obsedată de curățenie.

„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet.

Tot (n.r. îi reproșează Gina Pistol). Că îmi las lucrurile nesupravegheate prin casă”, a declarat Smiley la un post de radio

Ce o deranjează pe Gina la Smiley
Gina a spus de mai multe ori că o deranjează la Smiley faptul că este dezordonat și își lasă lucrurile aruncate peste tot, dar cel mai mult urăște când cineva se lasă așteptat. Ea este o persoană punctuală, care se ține mereu de cuvânt și vrea ca cei din jur să fie la fel.

Prima ei ceartă cu Smiley a avut loc chiar din cauza faptului că Smiley nu este punctual. Erau la începutul relației și acesta a făcut-o pe Gina să aștepte ore în șir ca să iasă la o întâlnire ce, în final, a fost anulată tot dinncauza lui. Gina s-a supărat tare că iubitul ei a pus munca înaintea pe primul loc și o perioadă bună de timp nu i-a mai răspuns la telefon. Se pregătise mult pentru acea seară, motiv pentru care a vrut să-i dea o lecție.

„Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: «Ne mai vedem sau nu?». Zice: «Mai durează puțin». «Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu». (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a declarat Gina.