Soția lui Nosfe, primul mesaj după înmormântarea artistului. Femeia a făcut in gest șocant

Celebrul rapper Nosfe a plecat dintre noi la doar 37 de ani. Artistul a fost condus astăzi pe ultimul drum de persoanele dragi și cei care l-au iubit, iar soția sa a fost vizibil afectată. A făcut un gest emoționant și a transmis și un mesaj la finalul tristului eveniment.

Soția lui Nosfe, îngenuncheată de durere
Artistul Nosfe, care a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost înmormântat astăzi la Dumbrăveni, în județul Ilfov. Slujba a avut loc la Biserica Izvorul Tămăduirii, unde au participat rudele, mulți dintre fanii care l-au apreciat, precum și colegi de breaslă.

Printre cei mai cunoscuți se numără cantăreți cu care a colaborat precum Ruby, Cabron, Speak și Ștefania, Raluka, dar și Augustin Viziru și Serghei Mizil. Cei care au participat la eveniment au fost răpuși de durere, artistul având doar 37 de ani. Totuși, soția lui, Mădălina Crețan, a fost cea mai afectată și nu și-a putut stăpâni deloc lacrimile.

Aceasta a făcut un gest șocant la înmormântare, care a șocat pe toată lumea. Văduva a stat în genunchi preț de câteva minute, în timp ce a îmbrățișat un tablou cu Nosfe. Din nefericire, fiica artistului nu a și-a condus tatăl pe ultimul drum, pentru că probabil familia a decis că nu ar fi deloc bine pentru ea să participe la un eveniment cu atât de multă încărcătură emoțională, având și o vârstă foarte fragedă.

Soția nu a ezitat să fie activă pe rețelele de socializare, unde a legat o relație strânsă cu fanii soțului ei. Mădălina le-a mulțumit acolo tuturor celor care i-au fost alături fie fizic, fie cu sufletul sau au ajutat-o financiar, mărturisind că și-ar fi dorit să îi imbratiseze pe toți.

Ancheta continuă în cazul marelui artist, iar probele prelevate și duse la spital vor spune exact cauza decesului. Oamenii legii ar lua în calcul și o supradoză.