Anamaria Prodan, decizie de ultimă oră. Nimeni nu se aștepta să facă asta

Anamaria Prodan uimește din nou. Impresara fotbaliștilor a decis să intre în politică. Anunțul a fost făcut pe Instagram unde vedeta a menționat că s-a înscris în partidul fondat de către Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, respectiv Alianța pentru Patrie.

Anamaria Prodan intră în politică
Anamaria Prodan a decis să facă o schimbare în viața ei profesională. Impresara de fotbal a anunțat printr-un mesaj pe contul ei de Instagram că s-a înscris într-un partid. Este vorba despre Alianța pentru Patrie, partid fondat de către Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea.

Vedeta a precizat că până acum singura politică pe care a făcut-o a fost politica familiei ei și a soțului ei.

Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate. O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce, a precizat Anamaria Prodan.

Vestea vine la câteva săptămâni de la conflictul dintre impresara de fotbal și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Reghe s-au bătut în curtea casei de la Snagov. Ambii s-au ales cu dosare penale și au cerut ordin de restricție unul împotriva celuilalt.

Atac la adresa lui Reghecampf
În anunțul său, Anamaria Prodan a făcut referire și la soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în proces de divorț. Aceasta a spus că acesta nu are respect pentru femei, că le consideră obiecte ce pot fi aruncate când se plictisește de ele.

Deși a fost confruntată cu bărbați care nu au niciun minimum de respect pentru femei, care le consideră niște obiecte, bunuri personale ce pot fi aruncate când se plictisesc de ele, cum este cazul fostului meu soț, viața mi-a scos în cale și bărbați români adevărați și ne promovează, fără să le fie teamă de noi și care ne văd ca partenere, a subliniat vedeta.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

Oamenii legii au deschis 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.