Speak a răbufnit după moartea lui Nofse. Dezvăluiri dureroase

Moartea rapperului Nofse a fost ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut, familie, prieteni, colegi de breaslă, fani. Dintre artiștii din România care l-au apreciat pe Nofse, Speak a fost cel mai vocal. El a făcut dezvăluiri dureroase pline de năduf despre industria muzicală din România.

Speak a răbufnit după moartea lui Nofse
Artistul a făcut dezvăluiri dureroase despre rapperul Nofse care a decedat fulgerător la câteva ore după ce a avut un concert în Capitală. Pur și simplu i s-a făcut rău, iar soția sa l-a găsit căzut în sufragerie, fără suflare. În zadar au intervenit medicii, Nofse nu a mai putut fi salvat.

Ca urmare a acestei tragedii, Speak a făcut dezvăluiri dureroase despre industria muzicală din România, cum sunt tratați artiștii și cine încasează, de fapt, grosul, când vine vorba despre bani. Potrivit spuselor sale, numai la noi în România este posibil ca producătorii și songwriterii să aibă probleme cu banii, iar patronii caselor de discuri să dețină mașini și case de sute de mii.

Casele de discuri au firme tampon prin care se plimbă banii, iar la autori ajung, de cele mai multe ori, cu minus. (…) Cei mai mulți dintre noi nu au privilegiul de a fi pe picioarele lor și sunt forțați de circumstanțe să semneze cu casele mari de discuri. (…) Din ce știu eu, Nosfe era într-o situație de genul. Nu mă înșel, poate nu cunosc contractul în detaliu, dar în mare parte cam așa funcționează lucrurile. Eu îmi doresc din suflet, ca la un moment dat, ăștia care trag sforile, cu ștate vechi în industrie, să fie prinși și trași la răspundere, a dezvăluit Speak.

Mesajul soției lui Nofse după moartea acestuia
Rapperul Nofse a lăsat în urma sa o soție îndurerată și o fiică ce va trebui să se obișnuiască cu ideea că tatăl să a plecat să le cânte îngerilor. Nofse era căsătorit de șase ani cu Mădălina Crețan. Pe lângă pierderea partenerului ei, aceasta va trebui să o crească singură pe fiica lor, Carina.

Soția lui Nofse a transmis un mesaj tulburător pe Instagram, la scurt timp după ce s-a aflat că artistul a decedat în locuința sa.

“Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a scris Mădălina Crețan pe Instagram, în dreptul unei fotografii alb-negru cu Nosfe.