VIDEO Ianca, fiica lui Răzvan Simion, și-a emoționat tatăl până la lacrimi. „E în stare de șoc”

Ianca Simion a precizat că tatăl ei îi este și cel mai bun prieten, astfel că se permit „glumele între prieteni.”

Încă de când a auzit numele fiicei sale, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a avut un moment de uimire, care i s-a citit ușor pe chip. „E în stare de șoc”, a zis Delia

Ianca Simion, cel mai emoționant moment de roast, la iUmor sezonul 13
Momentul a fost unul înduioșător, iar Răzvan Simion „s-a topit” de-a dreptul când și-a văzut fiica pe scenă, în ciuda glumelor de roast la adresa lui. „Nu știu cine are emoții mai mari”, a spus el, cu lacrimi în ochi.

„Întotdeauna am vrut să mă fac actriță. Tata a zis că nu, eu l-am ascultat, așa că am venit”, a început Ianca momentul de roast. Tânăra s-a „jucat” cu nervii tatălui ei, dezvăluind și că și-ar fi făcut un tatuaj

„Tata vrea neapărat să fac stomatologie. Nu înțelege că îmi e frică de freza aia mai tare decât le e frică producătorilor de freza lui“, a spus Ianca Simion în timpul roast-ului, iar tatăl ei s-a amuzat copios.

Pe parcursul numărului, Răzvan a izbucnit și mai tare în plâns, fiind extrem de emoționat. „Vai, ce mi-ați făcut”, a spus el.

„Poate am moștenit nevoia de a fi în centrul atenției. Dar eu nu îl am pe Dani care să mă facă să par mai frumoasă ori mai deșteaptă”, a mai glumit ea.

Lacrimile i-au molipsit în scurt timp și pe Costel și Dan Badea, la rândul lor tătici, care au simțit din plin emoția momentului. Chiar și Ianca a avut lacrimi în ochi la un moment dat, însă s-a ținut tare până la final.

La finalul numărului, a avut loc un moment adorabil tată-fiică, cei doi îmbrățișându-se. „I-a luat la roast sentimentele. L-a făcut varză”, a zis Delia la testimoniale.