Doliu la Chefi la Cuțite. Concurentul a murit la doar 37 de ani

Chefi la Cuțite Sezonul 10, 13 septembrie 2022. Darius și Mihaela Crețan, 36/35 de ani apăreau în fața chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Imediat îl recunosc pe Darius: este artist, i se spune Nosferatu sau Nosfe. Iar soția este blogger. Au concurat în emisiune unul împotriva celuilalt. Darius a pregătit o parmigiana de vinete și Mihaela a făcut un pate de ficat de pasăre și pâine de casă. Amandoi au întrat in competiție și au trecut de bootcamp.

Nosfe a murit la doar 37 de ani

Doliu la Chefi la cuțite. Concurentul a murit înainte de a-și vedea șansa de a merge mai departe în emisiune.

Cine era Nosfe, artistul care a lucrat cu cei mai mari cântăreți din România. A murit noaptea trecută!

Pe numele său real, Darius Vlad Creţan, cunoscut ca Nosfe, s-a născut pe data de 24 martie, în Galaţi. Talentul și munca depusă în domeniul muzical i-au adus, de-a lungul anilor colaborări cu cei mai mari cântăreți din România, dar și o mulțime de fani care îi fredonau piesele și urmăreau tot ceea ce el posta în mediul online. Celebrul rapper s-a stins din viață noaptea trecută, la vârsta de 37 de ani.

Când spui Nosfe, toți adolescenții sunt în delir! Solistul trupei ”Șatra Benz” era iubit și îndrăgit de toată lumea, iar vestea că s-a stins din viață seara trecută a șocat lumea muzicală. Celebrul rapper avea 37 de ani. Era soț și tată și avea o viață împlinită atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Cine era Nosfe, artistul care a lucrat cu cei mai mari cântăreți din România.

„Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii, pentru că nu eram conştient de lucrurile pe care le fac. Nu aveam feedback din partea niciunui fel de public. Apoi am plecat în România, pentru că eram în Italia, şi m-am izbit de nişte realităţi ale hip-hopului, m-am schimbat şi am început să înţeleg lucruri. Atunci am început să scot ce am pe suflet, într-adevăr.”,povestea Nosfe, în cadrul unui interviu.

În urmă cu ceva vreme, în exclusivitate pentru Antena Stars, Nosfe a spus cum și-a cunoscut soția. Era cu altă femeie și, timp de nouă luni a fost între iubită și amantă!

”Soțul meu este o persoană foarte cerebrală și, din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă. Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și… I-a fost foarte greu să se hotărască, iar eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen: ”Dai pasărea din mâna pe cioara de pe gard”. I-a luat vreo 9 luni să se hotărască. O sarcină (râde). Am suferit”, a povestea soția artistului la Antena Stars.

Artistul povestea, în urmă cu ceva vreme, cu mândrie, că fetița lui îi calcă pe urme.

„Nu prea a fost nevoie să-i insuflu pentru că mă auzea pe mine în cameră, cum turuiam în continuu și cu muzica la maxim și mă mai întreba chestii și i le explicam. I-am cumpărat microfon de jucărie, pentru că mi-a cerut, clapă (…) Vreau s-o duc la pian”, a mărturisit Nosfe la Antena Stars.

Tot atunci, artistul a vorbit și despre ziua în care fiica ei va avea pretendenți. Artistul recunoaștea că nu îl încântă prea mult acest gând. Spunea însă că este un tată foarte protector și vrea să fie sigur că fata lui va fi pe mâini bune.