Andreea și Cabral Ibacka, vești rele pentru fani. Copiii celor doi au probleme de sănătate

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi sunt foarte Fericiți și au o familie perfectă, întregită de cei doi copii ai lor. De curând, însă, au trecut printr-o experiență extrem de neplăcută, după ce au aflat că micuții lor au probleme grave de sănătate.

Familia Ibacka a amânat petrecerea de un an
Andreea Ibacka a dezvăluit că întreaga sa familie trece prin momente dificile, din cauza problemelor pe care le au cei mici. Mai exact, se luptă de zile bune cu o viroză puternică, pe care nu au reușit să o trateze în timp util, până la ziua de naștere a micuțului Tiago.

Actrița și prezentatorul de la PRO TV au fost nevoiți să renunțe la petrecerea de un an a mezinului familiei, pentru că cei doi frați încă nu se simțeau bine, iar un eveniment cu fast le-ar fi agravat starea. De altfel, toată familia era răcită, motiv pentru care au decis să îi taie moțul în familie și să amâne marele chef pentru anul viitor, când lucrurile vor sta altfel.

„De câteva zile ne “distrăm” cu o viroză de toată frumusețea. Ne distrăm ziua, ne distrăm și noaptea, întâi cu Namiko Ibacka, apoi cu Tiago Ibacka, cert e că nu ne plictisim deloc. Primul an în comunitate e în grafic.
Noroc că planurile sunt făcute pentru a fi schimbate.

1). Petrecere aniversară cu chiuituri n-am mai avut, s-a reprogramat pentru la anul.

2). S-a dorit, în schimb, tăierea moțului în familie. Cum se face, în avanpremiera unei freze de Doamne ajută pentru bebe.

3). Ne-am pus pe curățenie, cumpărături, făcut grătar și rose de toamnă, s-a lăsat cu râsete și multe povești nespuse de 3 luni, cadouri șamd”, a spus Andreea Ibacka.

Întâmplare hazlie moțul lui Tiago
Chiar dacă petrecerea a fost restrânsă, familia Ibacka s-a distrat foarte bine și au avut parte de momente călduroase alături de cei dragi. S-au simțit atât de bine, încât au uitat chiar și să îi mai taie moțul celui mic, lucru ce a amuzat toți invitații.

După șase ore de când petrecerea se terminase, au constat faptul că au uitat să-i taie, propriu-zis, moțul copilului. S-au lăsat duși de val și nu au mai ținut cont de ce aveau de făcut cel mai important.

„Frumos tare, dar tare! Și ne fusese atât de dor. Cu gândul acesta ne-am băgat în pat la culcare (9 adulți și 2 copii, fiecare la casa lui), la finalul unei zile de ținut minte. Ziua tăierii moțului. Până când un alt gând și-a făcut loc…

Care moț, boss, că i l-am lăsat neatins!?
Șase ore mai târziu, după petrecere, abia ne-am adus aminte de ce ne-am adunat”, a adăugat Andreea Ibacka.