Luna Nouă octombrie 2022: Zodiile care au parte de o surpriză în viața lor

Luna Nouă octombrie 2022. Luna Nouă care va avea loc pe 25 octombrie 2022 vinne cu efecte și acțiuni puternice asupra unor zodii. Iată ce se va întâmpla cu acestea!

Luna Nouă octombrie 2022. Când luna nu este luminată sau nu poate fi văzută, atunci este lună nouă. Astfel, faza Lunii noi este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se interpune între Pământ și Soare. În timpul acestei faze nu este posibilă vederea Lunii întrucât ea este prezentă “pe cerul zilei”, la mică distanță de Soare.
Pe data de 25 octombrie 2022 va fi Lună Nouă.

Luna Nouă: 25 octombrie 2022

Faza Lunii Noi reprezintă o etapă mai dificilă a lunii, dar care vine cu o serie de oportunități și șanse pentru zodii. Chiar dacă Luna Nouă are un potențial energetic redus, lucrurile care se întâmplă au efect puternic:
organismul este mai slăbit, șansa unor infecții cu boli respiratorii;
scăderea energiei vine cu oboseală severă, apare apatie;
oamenii sunt mai iritați;
apar boli ale sistemului cardiovascular
apariția anxietății, secret, o persoană merge adesea la înșelăciune.

Ciclul lunar este format din patru faze principale, și anume: Luna nouă, Primul Pătrat (Primul sfert), Lună plină, Ultimul pătrat (al doilea trimestru). Toate aceste cicluri merg de la iluminarea totală a satelitului, Lună plină, până la ascunderea sa totală, Luna nouă.

Zodiile care vor avea parte de surprize
Rac
Este posibil să porți anumite discuții privește sectorul dragostei. Totodată, acorzi mai multă atenție și aspirațiilor personale. Sunt bine aspectate și investițiile, cumpărăturile, în această lună.

Balanță
Astrele îți recomandă să nu mai forțezi nimic, deoarece îți faci mai mult rău. Ar fi bine să nu iei decizii până nu vei obține informațiile complete, te sfătuiesc astrele.

Vin vești interesante de la depărtare. S-ar putea să ai parte de unele oportunități pe care ar fi bine să nu le neglijezi.

Scorpion
Scorpionii se simt mai bine ca niciodată. După o perioadă în care totul părea că nu duce către o destinație bună, iată că lucrurile bune apar în sfârșit. Te gândești la o schimbare de look, îți dorești să te apuci de un sport și să te îmbunătățești cât mai mult pe plan personal. Ești focusat pe propria persoană, ceea ce este un lucru foarte benefic. Pe plan sentimental vei întâlni pe cineva care te va face să zâmbești cu adevărat!

Pești
Este momentul potrivit pentru a vă concentra pe a vă dezvolta calitățile care vă diferențiază de ceilalți. Recepția ta spirituală este puternică acum. Te-ar ajuta dacă ți-ai folosi intuițiile după o ofertă de muncă. Ai putea fi norocos chiar acum, deoarece îți poți exprima visele și poți primi un răspuns pozitiv.