Gestul impresionant făcut de Culiță Sterp pentru o bătrână aflată la nevoie. Artistul nu s-a uitat deloc la bani

Culiță Sterp nu a ratat ocazia de a face o faptă bună și a ajutat o bătrână care avea nevoie de bani. Întreaga scenă a fost filmată de fratele său, Iancu Sterp.

Culiță Sterp a fost impresionat de o femeie care, în încercarea de a face rost de niște bani, vindea lucruri în parcarea unei benzinării.

Culiță Sterp, gest de omenie pentru o bătrână sărmană

În timp ce se afla în parcarea unei benzinării, alături de fratele său, Iancu Sterp, o bătrână a venit la el. Aceasta avea o pungă cu trei dovlecei, câteva buchete de flori și niște cărți de rugăciuni.

Impresionat de bătrână, acesta a luat buchetul de flori, pentru a i-l oferi logodnicei sale și i-a dat femeii 100 de lei.

Artistul a declarat că i-ar fi dat mai mult, însă erau singurii bani scoși.

Bătrâna i-a mulțumit acestuia pentru gestul făcut și, pe lângă punga cu dovleci, i-a dat acestuia și lui Iancu două cărți de rugăciuni.
Femeia le-a mulțumit încă o dată celor doi, fiind vizibil emoționată de gestul făcut.

Logodnica lui Culiță Sterp a spus în ce relații este cu familia acestuia

Încă de când relația dintre Culiță și logodnica lui a început, internauții au sesizat că aceasta nu este foarte apropiată de familia artistului. Nu a durat mult și zvonurile au început să apară, fiecare spunând ce crede și care ar putea să fie motivul.

„(…) În primul rând, noi avem program diferit. Suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel. Avem mentalități diferite și poate de aceea în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire. Nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm. Cum se spune în unele comentarii că nu ne suportăm, nu este vorba despre asta, absolut deloc. Doar că nu suntem foarte apropiați. Mi se pare că asta este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui.

Pentru mine este suficient cum mă înțeleg cu ei. Cred că pentru femei se pune presiunea aceasta, să te înțelegi bine cu soacra, trebuie să fii așa, trebuie să fii invers. Nu! Cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine, și de acolo se schimbă toate lucrurile.

(…) Repet, în familia noastră, de ambele părți, nu este nicio problemă. Da, am mai avut discuții, am mai avut și certuri, dar spuneți-mi cine nu a avut certuri sau discuții în familiile lor?”, a spus iubita artistului.