Unde vor putea fi urmăriți Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, pentru sfaturi de suflet. Iată detaliile!

Una dintre cele mai apreciate emisiuni de televiziune din România se va muta exclusiv în mediul online. Este vorba despre emisiunea Adevăruri ascunse, prezentată și moderată de jurnalista Cătălina Porumbel. În continuare, aceasta îi va avea invitați pe Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici care vor dezbate subiecte importante din viața de zi cu zi, lumea astrelor și lumea numerelor.

Emisiunea Adevăruri ascunse cu Cătălina Porumbel
Emisiunea Adevăruri ascunse, cu Catalina Porumbel, va fi exclusiv online, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 18.00, pe site-ul antena3.ro.

Lidia Fecioru şi Voropchievici Mihai vor fi prezenţi, cu aceleaşi subiecte de suflet, în fiecare săptămână, atât pe site, cât şi pe Facebook şi YouTube.

Prima ediție online va fi publicată sâmbătă, 15 octombrie, la ora 18.00, pe antena3.ro.

Lidia Fecioru a devenit cunoscută în România grație acestei emisiuni, Adevăruri ascunse. Originară din Republica Moldova, ea a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România.

Totodată specialista are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar apare și la diverse emisiuni de televiziune în calitate de parapsiholog.

Oferă sfaturi importante de viață, familie, cuplu, dar și de sănătate, prezentând tot felul de leacuri din plante naturale, la îndemâna oricui.

Mihai Voropchievici la Adevăruri Ascunse
Specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici, va fi prezent, alături de Lidia Fecioru, în emisiunea Adevăruri ascunse, transmisă exclusiv online pe site-ul antena 3. Mihai Voropchievici este, de departe, cel mai important și cel mai cunoscut numerolog din România.

Are un nivel înalt de pregătire, și o vastă experiență pe care a dobândit-o de-a lungul timpului în profesia sa. Toate acestea l-au transformat într-o figură marcantă în domeniu.

Mihai Voropchievici este specialist numerolog cu studii în arte divinatorii – astrologie, numerologie, chiromantie și cartomantie.

Împreună cu Lidia Fecioru, Mihai Voropchievici va împărtăși din vasta sa experiență, în fiecare sâmbătă, în emisiunea online Adevăruri ascunse pe care o puteți accesa de pe site-ul Antena 3.