Pe 10.10 se deschide un mare portal energetic. Ce semnifică acest număr magic

Data de 10.10 este una extrem de importantă, deoarece în această zi se deschide portalul 1010. De la data de 10 octombrie au loc schimbări majore în viața noastră, care ne vor marca foarte mult și ne vor face să luăm măsuri drastice în anumite domenii. Vezi ce înseamnă această combinație în numerologie și ce ne așteaptă după deschiderea acestui portal energetic.

Activarea portalului energetic 10.10
De cei mai mari specialiști, ziua de 10.10 este considerată una de-a dreptul magică, ce deschide un portal energetic. Odată cu acest portal vin asupra noastră o mulțime de schimbări, oportunități noi și experiențe unice. Este o zi in care te eliberezi de “datoriile” trecutului, în care dai voie noutății să intre în viața ta și ești decis să ierți, să treci peste tot ce ți-a făcut rău.

Vezi și: Cele 4 previziuni ale lui Nostradamus pentru 2023

Urmează o perioadă interesantă, pentru că vom avea de câștigat în multe domenii, dar mai ales în plan financiar. Vom avea idei care mai de care mai interesante, care ne vor ajuta să ducem la bun sfârșit cele mai complicate planuri. Numărul 10 este despre echilibru și extreme, despre încercarea de a merge mai departe indiferent de obstacolele care ne ies în cale.

Activarea portalului
Persoanele guvernate de numărul 10 au o influență extraordinară asupra celor din jur, opinia lor este ascultată și luată în considerare, inspiră respect de la prima vedere. Se bucură de autoritate și cei din jur deseori le urmează sfaturile, pentru că au încredere în capacitățile lor. Nu se mulțumesc niciodată cu puțin și își doresc să ajungă la un nivel înalt, la care mulți nici măcar nu visează.

Cei născuți la această dată se bucură cel mai mult de portalul care se activează an de an. Conform legilor numerologiei, vor deveni persoane ambițioase, care vor deține funcții de conducere și care niciodată nu se vor mulțumi cu puțin și nu vor accepta să le fie date ordine. Vor avea mare succes pe toate planurile și nu vor duce lipsă de nimic, pentru că muncesc cu ardoare pentru tot ce își doresc.