Este oficial! Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc este unul dintre cele mai discutate subiecte ale momentului. Nu se știa data exactă a procesului final, dar se pare că astăzi a avut loc marele proces. Simona Halep este oficial o femeie liberă și la fel și Toni, care a făcut primele declarații din această poziție.

Simona Halep și Toni, despărțire oficială
Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat în această dimineață, conform Fanatik. Cei doi au mers la notar, unde au semnat actele, ceea ce înseamnă că s-au despărțit în mod oficial. Conform aceleiași surse, Simona a fost cea care a ajuns prima la locul cu pricina, iar la scurt timp a sosit și Toni.

Vezi și: Simona Halep și-a făcut schimbare de look de ziua ei. Cum a fost surprinsă sportiva

Așa cum ne-a obișnuit, celebra sportivă nu a făcut declarații despre pasul important din viața ei și a trecut elegant pe lângă jurnaliști. Cât despre Toni Iuruc, a încercat și el să păstreze tăcerea și discreția, ca fosta lui soție, dar a mărturisit că este foarte bine, ceea ce se putea observa ușor din atitudinea lui, fiind foarte relaxat și degajat.

„Sunt foarte bine, mulțumesc”, a spus Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru Fanatik.

Conform aceleiași surse, se pare că foștii soți au mai păstrat legătura de când au depus actele de divorț. Mai exact, Toni ar fi contactat-o pe Simona cu ocazia zilei ei de naștere, pentru a-i face urările cuvenite la un astfel de eveniment.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat pe cale amiabilă, deși se zvonea că au apelat la ajutorul avocaților. Cei doi au rămas cu bunurile de dinainte de căsătorie și nu au avut nicio obligație din punct de vedere financiar. Soții trebuiau să se căsătorească religios peste doar o lună și să aibă parte de o petrecere de vis, dar toate aceste planuri au fost anulate.