Mugur Mihaescu a facut anuntul dupa 25 de ani de casnicie cu Rodica: „E adevarat ca s-a intamplat sa…”

Mugur Mihaescu a fost invitat in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre casnicia cu Rodica.

Cei doi formeaza un cuplu de mai bine de 25 de ani. Impreuna au o fiica, Ivona, in varsta de 22 de ani.

„Sunt un sot acceptabil. Sotia mea mi-a dat atata libertate, nici celibatarii nu au avut atata libertate ca mine. Nu am fost niciodata separat de sotia mea. Eu cu nevasta-mea nu am stat niciodata despartiti. E adevarat ca s-a intamplat sa nu ne vedem un timp, pentru ca stateam foarte mult in turneu plecat.

O perioada ea a stat la Craiova. Dar, niciodata, nu s-a pus problema gen: gata, eu ma mut la mama! In viata insa, omul e supus greselii. Eu am cariera de artist, nu sunt vreun sfant.

E normal ca mintea lumii sa faca scenarii, dar viata mea personala e privata. Pana acum mi-a iesit”, a spus Mugur Mihaescu in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Cum s-au cunoscut cei doi
„Eram colegi de liceu. E mai mica decat mine cu 2 ani. Intamplator, am dat la aceeasi facultate. Ma surprinde si acum intr-un mod placut. Stiam ce ne poate capul unul altuia, dupa ani in care am interactionat unul cu altul si am frecventat aceleasi cercuri. Am zis hai sa incercam”, a povestit actorul.

„Nu as fi crezut niciodata ca va fi ceva intre noi, dar s-a produs imposibilul. Iar casatoria a fost o continuare fericita”, mai spunea Mugur Mihaescu. „Dupa atatia ani, nu iti mai poti inchipui viata altfel. Este si obisnuinta, este si iubire, e prelungirea fireasca a fiintei tale. Nu o mai percepi altfel. Intr-o casnicie, amandoi trebuie sa stie sa faca multe compromisuri. Este vorba de intelepciunea fiecaruia, pana la urma! Iar loteria vietii te face sa intelegi daca lozul tau a fost castigator sau nu”, a mai declarat in trecut.