Soțul Ionelei Prodan rupe tăcerea! Ce a spus despre Anamaria și Reghe: “O să vă divulg un mare secret”

Toni Antohi, văduvul Ionelei face lumină în scandalul momentului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Partenerul de viață al regretatei interprete de muzică populară a fost dintotdeauna scump la vedere și la vorbă, dar iată că a făcut declarații neașteptate.

Soțul regretatei Ionela Prodan rupe tăcerea
Într-un interviu exclusiv pentru Fanatik, Toni Antohi a vorbit despre relația dintre Anamaria și mama ei, Ionela Prodan. Cele două au fost foarte apropiate în ciuda faptului că de multe ori nu erau de acord asupra unor lucruri și se contrau. Partenerul de viață a Ionelei Prodan a dezvăluit avertismentul pe care artista i l-a făcut fiicei sale în urmă cu câțiva ani.

Se pare că Ionela Prodan a avertizat-o pe Anamaria cu privire la intențiile lui Laurențiu Reghecampf și i-a spus că nu e așa cum pare.

”Când vine vorba de Laurențiu Reghecampf, Anamaria a primit sfatul, și vă divulg un mare secret, de la Ionela. Ionela i-a spus ei: atenție, el nu e ceea ce pare”, a dezvăluit Toni Antohi, văduvul Ionelei Prodan, pentru Fanatik.

Potrivit spuselor sale, Ionela Prodan i-a citit lui Reghe intențiile, iar ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme între acesta și Anamaria Prodan demonstrează că regretata artistă a avut dreptate. Toni Antohi păstrează legătura cu Anamaria Prodan. Acesta a suferit mult după moartea Ionelei Prodan, partenera lui de viață.

Ionela i-a spus așa Anamariei: El vrea să se căsătorească cu tine – sau, că nu mai știu exact, erau deja căsătoriți – deci i-a zis că s-a căsătorit cu tine pentru că te chemă Anamaria și ești fiica Ionelei Prodan, pentru nume. Altfel nu s-ar fi întâmplat. Iar comportamentul lui din ultima vreme demonstrează că așa a fost, că Ionela a avut dreptate, a mai spus Toni Antohi, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cum se înțelegea Anamaria Prodan cu mama ei, Ionela Prodan
În cadrul aceluiași interviu, fostul partener de viață al Ionelei Prodan a dezvăluit cum era relația dintre artistă și fiica sa, impresara de fotbal Anamaria Prodan. Toni Antohi a spus că cele două aveau o relație foarte bună, dar se mai și certau, iar partea bună era că la fel de repede se împăcau. El era negociatorul și le împăca de fiecare dată, pentru că știa că Ionela Prodan este impulsivă ș