Horoscop 10-16 octombrie 2022. Principalele previziuni astrologice ale săptămânii

Horoscop 10-16 octombrie 2022. Cele mai importate previziuni astrologice dedicate astrelor în această săptămână. Apar provocări pentru unii dintre nativi, îndeosebi pentru semnele de Pământ.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022
Descoperă horoscopul pentru zodia ta sau semnul astrologic în care ai ascendentul!

Zodia Berbec – ceea ce aţi început la locul de muncă va fi încununat de succes, iar asta vă va aduce, cel mai probabil, o avansare și o remunerație pe măsura eforturilor.

Zodia Taur – nu uita de toți cei care au fost alături de tine la greu. Sunt oameni prețioși de care trebuie să ai grijă la rându-ți. Va fi o săptămână în care vei învăța multe lecții de la viață.

Zodia Gemeni – nativii zodiei Gemeni se vor simţi în al nouălea cer alături de persoanele cu care îţi împart viaţa. Cei care nu au un partener de viață trebuie să știe că astrele le vor fi favorabile.

Zodia Rac – deși poate părea cam devreme, pentru Raci este o perioadă bună să se gândească la ce anume îşi doreşte fiecare membru al familiei, pentru a le cumpăra cadourile de sărbători.

Zodia Leu – trebuie să știi că există o mare şansă să întâlneşti sufletul pereche. Horoscopul acestei săptămâni îţi recomandă să fii foarte atent la detalii.

Zodia Fecioară – atenție la cheltuielile nejustificate pentru că urmează o perioadă în care veți avea nevoie de bani și nu veți ști pe unde să scoateți cămașa.

Zodia Balanță
O perioadă favorabilă pentru nativii zodiei Balanță în ceea ce privește casa și familia. Partenerul de viață vă răsfață mai mult ca oricând. Bucurați-vă de această perioadă, meritați din plin toată atenția.

Zodia Scorpion – momente unice, de neuitat la locul de muncă. Toată lumea vă admiră pentru profesionalism și abilitățile de care dați dovadă. Totul merge conform planului, nimeni şi nimic nu pare să stea în calea succesului.

Zodia Săgetător – o perioadă foarte bună pentru socializare. Totul se va învârti în jurul prietenilor şi familiei, alături de care vei petrece clipe de vis.

Zodia Capricorn – nu începi săptămâna cu prea mult elan, dar partea bună este că energiile pozitive transmise de toţi cei dragi îţi vor schimba complet starea de spirit.

Zodia Vărsător – pentru voi este momentul ideal pentru a porni într-o nouă aventură, indiferent de natura ei: poate fi ceva legat de serviciu, sau de viața de cuplu.

Zodia Pești – nativii zodiei Pești vor avea ocazia de a face unele achiziții pe care și le doreau de multă vreme. În relația de cuplu totul merge mai bine ca oricând. O perioadă foarte bună și financiar, anunță astrele.