Apel disperat din partea fiului motociclistului lovit cu mașina de Monica Macovei! Ce s-a întâmplat după accident

În cursul zilei de sâmbătă, 8 octombrie 2022, Monica Macovei a fost implicată într-un accident rutier cu un motociclist. În urma impactului, fostul ministru al Justiției nu a pățit nimic, însă motociclistul a fost grav rănit și a fost transportat la spital. Fiul bărbatului a apelat la oamenii dintr-un grup de Facebook pentru a afla informații despre tatăl său.

Apel disperat din partea fiului motociclistului lovit cu mașina de Monica Macovei
Disperat pentru că nu știa nimic despre tatăl său, fiul motociclistului a postat pe un grup de Facebook și a cerut ajutor. El a spus că nu reușește să afle nimic de la spitalul unde este internat tatăl său.

”Oameni buni, știe cineva despre accidentul moto în care a fost implicată Monica Macovei? Motociclistul este tatăl meu și nu știu nimic despre el. La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult, orice informație”, a scris fiul motociclistului într-o postare pe Facebook.

Internauții au reacționat rapid și i-au dat acestuia informațiile mult dorite. Din nefericire, se pare că bărbatul în vârstă de 56 de ani se află la Terapie Intensivă, în stare gravă, iar următoarele zile sunt decisive. Fiul său care locuiește în Spania face tot posibilul să ajungă cât mai repede în țară să-și vadă tatăl. Toată lumea speră într-o minune.

”Oameni buni, tata este la terapie intensivă, următoarele zile sunt decisive. Este rău. Am văzut că mi-ați scris, vă mulțumesc mult, dar este o nebunie totală. Acum plec din Spania și mă duc la el. Dacă o sa fie mai bine, o să scriu aici. Multă sănătate!”, a mai scris tânărul pe Facebook.

Accident rutier grav pe drumul care leagă Mangalia de 2 Mai
În cursul zilei de sâmbătă, 8 octombrie 2022, fostul ministru al Justiției a fost implicat într-un accident rutier grav pe drumul care leagă stațiunea Mangalia de 2 Mai. Potrivit informațiilor Libertatea, mașina era condusă de Monica Macovei (63 de ani), care l-a accidentat pe motociclistul în vârstă de 56 de ani. Evenimentul rutier s-a produs într-o curbă.

ISU Constanța a informat că în urma impactului s-a produs un incendiu, în care motocicleta a ars, iar motociclistul, „conștient și cu politraumatisme, a fost transportat la spital de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean”.

Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. (…)Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui, a transmis Monica Macovei într-un mesaj postat pe Facebook.

Pe numele fostului ministru al Justiției, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. Monica Macovei a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0. Aceasta a fost evaluată din punct de vedere medical la fața locului, dar nu a fost nevoie de transportul ei la spital.