Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp. Au împreună un băiețel

Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp. Au împreună un băiețel, pe nume Milan. Artistul o cunoaște pe partenera lui de viață, încă de pe vremea când erau adolescenți. Au fost împreună în aceeași clasă, la liceu, și iată că acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc

Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp. Cei doi au o relație de aproximativ doi ani și se cunosc din vremea liceului. Cântărețul și aleasa inimii lui au fost împreună, în aceeași clasă, la liceu. Se știu de 13 ani, de când erau doar adolescenți, iar acum formează o minunată familie. Daniela Iliescu și Culiță Sterp au împreună un băiețel, pe nume Milan. Nu sunt căsătoriți și nici nu au planificat nunta, însă sunt mai fericiți ca niciodată de când a apărut pe lume băiețelul lor.

Daniela Iliescu l-a cunoscut pe iubitul ei în liceu. După finalizarea studiilor, aceasta a plecat în America, unde a făcut un internship. În tot acest timp, artistul s-a ocupat de evenimente și cariera muzicală. Ulterior, blondina s-a întors în țară și l-a cunoscut mai bine pe Culiță Sterp. Daniela și cântărețul sunt de atunci împreună, iar totul pare că merge ca pe roate.

„Ăsta e albumul nostru din liceu, știți că noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun.”, le spunea cântărețul, urmăritorilor lui din mediul online.

Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp
Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp. Daniela Iliescu este pasionată de turism și îi plac foarte mult călătoriile. Aceasta nu ratează nicio ocazia de a pleca în străinătate, pentru a vizita cât mai multe locuri frumoase, printre care și Italia, Austria, Antalya, Dubai, Turcia. Daniela nu este adepta operațiilor estetice. Tânăra mămică încearcă să aibă cât mai multă grijă de ea, cu ajutorul metodelor naturiste, fără să apeleze la bisturiu.

Cât timp a fost însărcinată, iubita artistului a luat câteva kilograme bune în plus. Acum, Daniela Iliescu arată foarte bine, a slăbit enorm și a reușit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Aceasta are un stil de viață sănătos, cu ajutorul căruia reușește să se mențină în formă.

Cum a ajuns Daniela Iliescu să fie împreună cu Culiță Sterp
Tânăra și Culiță s-au cunoscut mai bine în anul 2020, în urma unei vacanțe la munte. „Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător.Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri’, spunea Daniela, acum ceva vreme.