Gina Bradea, primul mesaj după operație. Cum se simte celebrul bucătar

Vești noi despre unul dintre cei mai mari bucătari din România. Gina Bradea a trecut peste o mare cumpănă în viața ei, iar acum, când a revenit de la spital, a transmis un mesaj pentru cei care o urmăresc și o apreciază. Gina Bradea (55 de ani) a ajuns pe mâna medicilor de la Institutul Oncologic din Cluj. I-a rugat pe fanii ei să se roage pentru starea sa de sănătate.

Cum se simte Gina Bradea după operația de la Institutul Oncologic
Așteptarea a luat sfârșit! Cei care stăteau cu sufletul la gură să afle vești despre Gina Bradea, au primit un semn de la celebrul bucătar. Printr-un mesaj pe rețelele de socializare, Gina Bradea a anunțat că a fost externată și în sfârșit a ajuns acasă. Ea a promis că în zilele următoare va face un video în care va povesti pe larg ce operație a făcut și alte detalii. După trei săptămâni de stat în spital, celebrul chef bucătar s-a întors în familie, și tare drag i-a fost să doarmă în patul ei.

Gata, sunt acasa, am trecut si hopul asta! Nu mi-a fost usor, dar l-am trecut cu brio. In zilele urmatoare o sa va fac un material cu toate informatiile, ce operatie am facut, unde etc. Am dormit acasa la mine, in patul meu si am dormit bine dupa aproape 3 saptamani. Si fara somnifere, Catelusele ( blonda mea, Lisa, si obraznicatura Kima – malamutul baiatului) au dormit langa mine si toata noaptea le-am simtit boticurile umede pe mine, m-au pupat tot timpul, de bucurie si de grija&, a scris Gina Bradea pe Facebook.

Gina Bradea -promisiune pentru fanii ei
După operația pe care a suferit-o, Gina Bradea a revenit acasă și promite că își va relua activitatea pe rețelele de socializare. În timpul în care a lipsit, și-a instruit soțul și copiii să posteze rețete în continuare, pentru a veni în ajutorul fanilor ei. De acum va prelua frâiele și deja a postat o rețetă de pâine de casă, cu toate detaliile necesare.

Nu în ultimul rând, Gina Bradea le-a mulțumit celor care s-au rugat pentru ea în această perioadă grea și le-a transmis că rugăciunile și gândurile bune au ajutat-o mult.

Incepem cu painea noastra cea de toate zilele: e cea mai simpla reteta de paine, nu se framanta nimic si iese o paine atat de buna, incat va garantez ca va deveni preferata voastra! Va las reteta in primul comentariu de la fiecare poza.
Va imbratisez si va multumesc pentru toate florile, rugaciunile si gandurile voastre bune. M-au ajutat enorm!, a mai transmis Gina Bradea.