El este tânărul ucis de un șofer de 80 de ani care a întors pe linie dublă continuă în Mamaia. Dani nu a avut nicio şansă

Un accident cumplit a avut loc vineri seară în stațiunea Mamaia. Un motociclist şi-a pierdut viaţa după ce a intrat în plin într-o maşină condusă de un bărbat de 80 de ani care ar fi întors maşina pe dublă linie continuă.

Dani este motociclistul care şi-a pierdut viaţa vineri seara într-un accident produs în staţiunea Mamaia. Tânărul de 28 de ani mergea cu motocicleta pe Bulevardul Mamaia, iar la un moment dat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 80 de ani i-a tăiat calea. Dani nu a mai avut timp să reacţioneze şi a lovit în plin maşina. În urma impactului, tânărul de 28 de ani a fost rănit grav. În ciuda eforturilor medicilor, Dani a murit.

„Vineri, 7 octombrie, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 80 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța.

Dani era căsătorit şi avea doi copii.

Cei care îl cunoşteau pe Dani sunt şocaţi de vestea morţii lui și au postat mesaje de susținere pentru familie: „Nu am cuvinte…“

„În aceste clipe de adâncă tristețe, este foarte greu să-ți găseşti cuvintele. Chipul tău blând a rămas în sufletele noastre, naşul nostru drag. Ai plecat în lumea celor drepți şi buni, suflet frumos şi bun ce ai fost. Nu te vom uita niciodată, drum lin către îngeri!“, a scris o cunoştinţă a tânărului, potrivit Replicaonline.ro.