Motivele pentru care Prințul Harry nu o suportă pe Camilla. Ce a fost între ei

Prințul Harry s-a detașat de familia sa, și la propriu și la figurat pe măsură ce relația sa cu actrița Meghan Markle a devenit tot mai serioasă, iar după nuntă au început să apară primele semne ale rupturii dintre Harry și Familia Regală Britanică. În urmă cu doi ani, fiul cel mic al regretatei Prințese Diana a renunțat la atribuțiile regale și s-a mutat cu soția în America.

Motivele pentru care Harry nu o suportă pe Camilla
Potrivit unor surse regale, Prințul Harry nu o suportă pe Camilla pentru că știe despre scandalul divorțului dintre tatăl și mama sa, regretata Prințesă Diana. De altfel, nu puțini sunt cei care o blamează pe Camilla pentru suferința provocată celei căreia i se spunea Prințesa inimilor. Spre deosebire de fratele său mai mare care a acceptat-o în familie pe noua soție a tatălui lor, Harry nu a plăcut-o niciodată pe actuala regină consoartă, ba mai mult, se pare că aceasta a greșit față de soția lui, Meghan Markle.

Conform unei alte surse, citate de Page Six, motivul pentru care Harry și soția sa, Meghan Markle, ar fi ales să renunțe la atribuțiile regale și să părăsească Familia Regală Britanică a fost Camilla Parker Bowles, mai precis remarcile rasiste pe care aceasta le-ar fi făcut la adresa ducesei de Sussex.

De altfel, Harry și Meghan au făcut dezvăluiri în premieră despre acest subiect, în interviul acordat celebrei jurnaliste Oprah Winfrey, fără să ofere publicității numele persoanei care i-ar fi jignit.

Ce i-ar fi spus Camilla prințului Harry despre copilul său
Se pare că soția Regelui Charles al III-lea a speculat cum va arăta viitorul copil al lui Harry, făcând remarci rasiale. Camilla ar fi spus:

„Nu ar fi amuzant dacă copilul tău ar avea păr afro roșu?”, a menționat una dintre sursele de la Palatul Buckingham.

Această remarcă i-a înfuriat pe Harry și Meghan Markle care au decis să se rupă de Familia Regală Britanică și au renunțat rapid la atribuțiile regale, mutându-se în America. Acum ei au doi copii: pe Archie și pe micuța Lilibet – fetița care poartă numele de alint al Reginei Elisabeta a II-a. Lilibet era numele pe care Prințul Philip îl folosea când i se adresa acesteia.