Soția regelui Charles al III-a, în vizorul prințului moștenitor. Nimeni nu s-a așteptat că va face asta

Soția regelui Charles al III-a, Camilla, a revenit în atenția publică acum după ce Regina Elisabeta a II-a a murit, iar Charles a urcat la tron. Mulți au criticat-o când s-a aflat că i-a fost amantă lui Charles, în timpul căsniciei dintre acesta și Prințesa Diana. Acum mulți spun că nu merită titlul de Regină Consoartă și că nu ar fi trebuit să ajungă atât de departe.

Prințul William, decizie neașteptată cu privire la soția tatălui său
Este binecunoscut faptul că prințul Harry nu are o relație bună cu mama lui vitregă, ba mai mulți unii au mers mai departe și au speculat că nu o suportă deloc. Spre deosebire de acesta, fratele mai mare, prințul William, o susține pe soția tatălui său și recent a făcut o declarație surprinzătoare menită să le închidă gura cârcotașilor.

Fiul cel mare al regretatei Prințese Diana susține sus și tare că regina consoartă, Camilla, nu este o bunică vitregă pentru cei trei copii ai lui.

După moartea Reginei, a avut loc o schimbare a rolurilor în cadrul familiei regale britanice, în sensul în care prințul William a devenit prinț de Wales și duce de Cornwall, iar Camilla a devenit regină consoartă, după urcarea pe tron a Regelui Charles al III-lea.

Când Camilla s-a alăturat familiei regale, publicul a privit-o cu ostilitate, ea fiind considerată responsabilă, din punct de vedere moral, pentru divorțul dintre Charles și prințesa Diana.

Acum, după urcarea la tron a soțului său, Camilla Parker-Bowles a revenit în atenția publică, iar mulți spun că nu merită locul în care a ajuns și nici rolul pe care îl are.

Cu toate acestea, în general, ea este văzută ca o figură respectată în cadrul instituției, deși se speculează că relația fostei ducese de Cornwall cu unii membri ai familiei regale este ușor rezervată.

Cum este văzută soția Regelui Charles al III-lea în cadrul familiei
Potrivit The Express, biograful regal Angela Levin analizează modul în care Camilla și-a cultivat relațiile cu copiii și nepoții soțului ei de-a lungul anilor. Levin susține că William „a clarificat că Camilla este soția tatălui său, dar nu o bunică vitregă pentru copiii săi”.

Se pare că regina consoartă nu a încercat nicio clipă să preia responsabilitatea ca bunică pentru cei trei copii ai lui William cu Kate Middleton, lăsându-i pe bunicii din partea mamei să fie mai apropiați de nepoți.

Potrivit unor surse regale, William a afirmat că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au „doi bunici, dar o singură bunică”. Biograful a examinat modul în care Camilla s-a apropiat copiii prințesei Diana după ce s-a căsătorit cu Charles în 2005.

Acesta a notat că William și Harry aveau 23, respectiv 20 de ani, când Camilla le-a devenit oficial mama vitregă în 2005 și că aceasta era mai degrabă o persoană prietenoasă pe care o vedeau ocazional la adunările regale.