Gina Bradea, prima apariție după operatie! Cum se simte bucătăreasa proaspăt externată: “Au existat zvonuri că am murit!”

Gina Bradea este una dintre cele mai cunoscute bucătărese de la noi din țară. Ultimele zile au fost extrem de dificile pentru ea, după ce a mers de urgență la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale extrem de complicate. Vedeta a apărut astăzi, pentru prima dată, cu explicații despre cele întâmplate.

Gina, vești bune după externare
Gina Bradea a fost operată de urgenţă la Institutul Oncologic din Cluj. Gina Bradea are probleme cu hipertensiunea arterială, dar și cu ficatul, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor. Starea ei s-ar fi agravat după covid și acum regretă că nu a mers la timp să își facă analizele și să descopere exact ce afecțiuni are.

Vezi și: Gina Bradea s-a operat de urgență. Ce probleme de sănătate are celebra bucătăreasă: “Rugați-vă pentru mine”

Așa cum a promis, Gina a revenit cu explicații despre cele întâmplate. Aceasta a făcut un filmuleț pe Instagram, în care a vorbit despre cum a decurs operația. Totul a mers bine, este intr-o stare bună și plină de viață, cum ne-a obișnuit. Încă urmează un tratament, dar este fericită că medicii au finalizat operația cu bine, deși primele zile au fost drastice pentru ea.

“Dragilor, sunt foarte bine! M-am externat, sunt pe drum spre Brașov, plec acasă! Am avut câteva zile în care m-am simțit mai rău, am trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă. O sa revin în zilele următoare, după ce ajung acasă și mă odihnesc, și o să vă dau amănunte pentru absolut tot. Chiar dacă au circulat pe internet vești că am murit, stați liniștiti că drac mort nu există. Ia uitați ce bine arăt!”, a spus Gina.

Gina, recunoscătoare fanilor
Gina a fost dezamăgită de vorbele rele care s-au auzit despre ea, dar știe că lumea este rea și nu o poate opri. Spune că se simte bine și afișează zâmbetul cu care ne-a obișnuit.

Le este recunoscătoare fanilor care i-au transmis mesaje frumoase și s-au rugat neincetat pentru ea. Le-a promis tuturor că, după recuperare și după ce se mai odihnește, revine cu detalii despre tot ce s-a întâmplat.