Gabriela Cristea trece prin clipe grele. Vedeta a recunoscut: “Când nu mai pot…”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Celebra prezentatoare TV trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, este fericită alături de familia ei, dar are și ceva probleme. Trece prim momente grele, care au marcat-o semnificativ.

Gabriela Cristea, epuizată psihic
Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Este foarte apreciată de fanii ei, cu care are o relație impresionantă. Este extrem de deschisă în mediul online, unde o comunitate întreagă de oameni așteaptă cu nerăbdare să afle ce se mai petrece în viața ei. Vine cu informații constant, fie că este vorba despre reușite sau eșecuri, dar de data aceasta nu a adus deloc vești bune.

Gabriela a mărturisit acum că este foarte obosită de ceva timp și ultimele zile au epuizat-o complet. Simte că este sleită de puteri din punct de vedere emoțional de ceva timp si caută mereu o cale de scăpare.

„Zilele astea m-am simțit copleșită! Oboseala emoțională este mai greu de gestionat decât oboseala fizică. Azi am tras aer în piept, m-am scuturat de toate energiile nocive și mi-am zis: când nu mai pot, mai pot puțin. Familia mea este puterea mea”, este mesajul transmis de Gabriela Cristea.

Prezentatoarea de la Antena Stars i-a întrebat pe fani de unde își iau puterea de zi cu zi, pentru că ea simte uneori că cedează. Peste 2000 de persoane au reacționat la postare și mulți fani i-au transmis și încurajări prezentatoarei lor preferate.

Vedeta încearcă să fie mereu puternică de dragul fiicelor sale, care îi fac zilele mai bune și îi aduc multe bucurii. Familia este singura care o poate scoate din stare și care îi dă putere să meargă mai departe.