Lună Plină în zodia Berbec aduce schimbări importante! Cele mai afectate zodii

Horoscop Lună Plină în Berbec 2022. Marea șansă a anului pentru zodiile care-și doresc să facă o schimbare. Luna Plină din 9 octombrie 2022, denumită și Luna Vânătorului intensifică stările emoționale și influențează semnele zodiacale.

Horoscop Lună Plină în Berbec 2022. Luna Plină în zodia Berbec, sau Luna Vânătorului așa cum mai este denumit acest fenomen astronomic extrem de interesant, va avea loc pe 9 octombrie 2022.

Potrivit astrologilor, Luna Plină în zodia Berbec, care va avea loc pe data de 9 octombrie 2022, va aduce un val imens de pasiune, inspirație și motivație pentru zodiile care-și doreau demult să facă o schimbare în viața lor, dar care nu aveau curajul necesar.

Luna Plină în Berbec deblochează energia stagnantă și te eliberează de tot ce te ține pe loc. Această Lună te ajută să te propulsezi în direcția spre care vrei să te îndrepți și nu lasă nimic să îi stea în cale.
Dacă eviți deliberat noile începuturi, deși știi că trebuie să faci anumite schimbări, Berbecul ”te împunge„ în acțiune. Luna Nouă în Berbec 2022 reprezintă momentul perfect pentru a f spontan și pentru a-ți asuma riscuri.

La ce trebuie să fie zodiile atente sub Luna Plină în Berbec
Există câteva aspecte la care trebuie să fie atente toate zodiile sub Luna Plină în Berbec. În cartea sa, „Magia Lunii în viața ta„, autoarea Kirsty Gallagher, mentoră în lucrul cu magia Lunii și specialistă în alinierea sufletească, a atras atenția și asupra influenței negative pe care o pot simți zodiile sub această Lună pline și la ce trebuie să fie atente în această perioadă.

Zodia Berbec
Berbecii reușesc acum să își spele imaginea pătată de răutatea celor din jur. Adevărul iese la iveală și se vor simți mult mai confortabili cu propria lor persoană.

Zodia Taur
Taurii trebuie să ia o decizie importantă în ceea ce privește locul de muncă. Pornesc pe un drum nou, încep o călătorie la care nici măcar nu puteau visa până acum.

Zodia Gemeni
Gemenii fac anumite confuzii și pot isca niște certuri cu apropiații. Au parte de experiențe care îi trezesc complet la realitate și îi aduc pe drumul cel bun.

Zodia Rac
Pentru Raci, lucrurile nu sunt deloc clare și nu știu încotro îi duce viața. Lucrurile se schimbă, în cazul lor, chiar de la o oră la alta și nu mai înțeleg deloc ce se petrece.

Zodia Leu
Leii încep să fie mai responsabili și învață ce este o promisiune. Pun mare preț pe ceea ce spun și au pretenția ca și cei din jur să facă la fel.

Zodia Fecioară
Fecioarele încep să vadă lumea cu alți ochi. Își vor da seama care sunt oamenii de care e bine să se ferească și pe cine trebuie să păstreze în viața lor.

Zodia Balanță
Balanțele nu au o perioadă tocmai ușoară. Intuiția nu îi mai ajută deloc și de acum vor trebui să analizeze exact orice situație înainte de a face un pas.

Zodia Scorpion
Scorpionii ai planuri mari pentru cei din jur, pe care vor să-i răsplătească pentru eforturile lor. Simt nevoia să le demonstreze celor dragi că le sunt respingători.

Zodia Săgetător
Săgetătorii nu mai suportă să stea în casă și vor să profite din plin de ultimele zile de vreme bună. Au chef de călătorit, de văzut locuri noi, de întâlnit oameni.

Zodia Capricorn
Capricornii rup legăturile cu persoanele toxice din jurul lor. Au de gând să păstreze doar anumite persoane și să lase deoparte tot ce le face rău.

Zodia Vărsător
Vărsătorii vor fi testați din plin și vor fi nevoiți să treacă niște experiențe dificile. Luna Plină îi pune în situații inedite chiar din primele clipe ale dimineții.

Zodia Pești
Peștilor nu prea le mai pasă de nimic si tot ce vor este să aibă parte de liniște. Își vor petrece ziua fără prea multă agitație.