Eliza Iliescu și-a ales meseria de viitor! Adriana Iliescu face eforturi mari să o susțină financiar: “Vom lua și un credit!”

Adriana Iliescu este una dintre cele mai cunoscute personaje din România. A devenit celebră după ce a dat naștere fiicei sale, în calitate de cea mai bătrână mamă din România. Este foarte mândră de fata sa, care de curând și-a ales si menirea în viață.

Eliza, studentă la două facultăți
Adriana Iliescu a dat naștere unei fete sănătoase, deși avea o vârstă înaintată. În prezent, tânăra Luiza a devenit studentă și a reușit chiar să între la două facultăți. A fost mereu o fată ambițioasă, care a vrut să îi calce pe urme mamei sale și a și reușit.

Eliza a intrat la Facultatea de Litere din cadrul Universității București și își dorește să facă în paralel și Facultatea de Filosofie. Îi plac mult ambele domenii și nu a putut alege doar unul. Astfel, are planuri mari de viitor și mama ei o susține din toate punctele de vedere.

„Suntem bine. Tocmai ce am venit dintr-o vacanță de pe Valea Prahovei și a fost minunat, ne-am relaxat, ne-am bucurat de aerul curat de afară. Sunt bucuroasă că Eliza a reușit la două facultăți cu profil uman. O să facă ambele facultăți, normal, ce are? Sunt două Universități diferite din București. O să se deplaseze cu taxi și astfel o să ajungă de la una la alta”, declara, în urmă cu ceva timp, Adriana Iliescu, pentru Click!.

Adriana Iliescu se descurcă greu cu banii
Adriana Iliescu, mama Elizei, este mândră de aceasta și a mărturisit că va face tot ce îi stă în putință să nu renunțe la facultate, având în vedere că una va fi cu taxă și doar una la stat. Dacă vor ajunge în situația să nu poată achita datoriile, vor face chiar și un împrumut ca totul să fie bine.

Adriana mărturisește că se descurcă cu bani putini, dar mereu atât ea, cât și Luiza au fost cumpătate și s-au strâns, astfel încât să facă față cheltuielilor. Scriitoarea este optimistă și vrea să lupte până la sfârșit pentru fiica sa.

Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor.

Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, a mai spus Adriana Iliescu.