Cum s-a imbracat nasa Getutei Sterp la nunta

Geta Sterp a facut pasul cel mare de a se casatori cu alesul inimii sale. Culita Sterp a postat in mediul online o imagine cu sora sa imbracata in rochie de mireasa.

Cum arata prima tinuta a nasei, Ileana Sterp
Dupa ce a avut parte de o dezamagire crunta in momentul in care a vazut ca rochia pe care a facut-o pe comanda la o croitoreasa nu a fost deloc pe placul ei, Ileana Sterp a plecat sa-si caute o noua rochie chiar cu o zi inainte de marele eveniment. Alaturi de sotul sau, sora fratilor Sterp a mers la cumparaturi in Deva, de acolo de unde a plecat cu 3 rochii care au cucerit-o iremediabil.

Geta Sterp și Sebastian Craciunescu și-au unit destinele ieri, iar cei care le-au fost nași spirituali au fost nimeni alții decât Ileana Sterp și Daniel Aloman.

Daca Geta a ales o rochie de mireasa imaculata, stil prințesă, accsorizata cu un șirag de perle, nașa Ileana, parca a furat toate privirile celor din jur cu o ținută demna de covorul roșu sau de pe marile podiumuri de moda.

Cu cateva zile inainte de marele eveniment, Geta a facut un vlog in care a plans pe rupte incercand-o numeroase emotii si stari:
” Am emotii si imi vine sa plang, nu stiu cati dintre voi intelegeti treaba asta. Incerc sa ma filmez, dar nu stiu daca ma pot abtine. Am plecat de acasa si merg in calea oilor si venind asa pe drum m-a luat melancolia. Nu stiu cati dintre voi intelegeti, dupa cum spuneam, mai este foarte putin timp si ma casatoresc si sunt foarte fericita din acest motiv si stiu ca o sa inceapa o noua etapa din viata mea, dar m-au luat toate starile si m-am gandit ca poate asta e ultima data cand vin calea oilor si cand traiesc astfel de momente.

Plang de fericire, e fericire amestecata cu melancolie si ganduri si amintiri frumoase pe care le-am trait. Daca ma casatoresc, eu si viitorul sot avem alte planuri, cu toate ca mie mi-ar fi placut viata asta simpla, asa ca am un nod in gat cand ma gandesc ca asta poate fi ultima data cand vin sa cobor oile de la munte”, a povestit Getuta intr-un vlog.