Geta Sterp, primele imagini în rochie de mireasă. Dar stai sa vezi cum s-a îmbrăcat mama Geta

Geta Sterp trăiește una dintre cele mai importante zile din viața sa. Astăzi a îmbrăcat rochia de mireasă și, după lungi așteptări și multe pregătiri, ziua cea mare a venit, în sfârșit. Emoțiile sunt la cote maxime nu doar pentru mireasă, ci și pentru familia tinerei, care cu greu își pot stăpâni lacrimile de fericire.Cu numai câteva minute în urmă, Culiță Sterp a postat în mediul online prima imagine cu sora sa îmbrăcată în rochie de mireasă.

Geta Sterp a ales o rochie pe cât de simplă, pe atât de elegantă și rafinată. Alături de cei doi frați ai săi, Culiță și Iancu, s-a fotografiat cu zâmbetul până la urechi. Nașii de cununie sunt chiar sora și cumnatul Getei care, încă de la primele ore ale dimineții, i-a ținut pe fani la curent cu felul în care se desfășoară evenimentele.

Geta Sterp, prima imagine în rochia de mireasă
Geta Sterp a așteptat cu nerăbdare venirea acestei zile, dar și cu melancolie în suflet, pentru că de astăzi se va muta la casa sa.Fericirea se poate citi pe chipul său, iar frații săi, de asemenea, cu greu își mai pot găsi cuvintele.

Culiță Sterp este de-a dreptul emoționat, spunând-le fanilor săi că va reveni cu imagini și declarații pe rețelele de socializare imediat cum va reuși să scape de emoțiile care îl copleșesc de-a binelea.

Cu toții la patru ace, au dat startul unei zile cu o puternică încărcătură emoțională pentru întreaga familiei Sterp.

„Casă de piatră, frumusețea noastră! Nu îmi găsesc cuvintele acum, dar revin”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Cum arată prima ținută a nașei, Ileana Sterp
După ce a avut parte de o dezamăgire cruntă în momentul în care a văzut că rochia pe care a făcut-o pe comandă la o croitoreasă nu a fost deloc pe placul ei, Ileana Sterp a plecat să-și caute o nouă rochie chiar cu o zi înainte de marele eveniment. Alături de soțul său, sora fraților Sterp a mers la cumpărături în Deva, de acolo de unde a plecat cu 3 rochii care au cucerit-o iremediabil. scrie wobiz.ro