Nuntă mare în familia Sterp. Geta se mărită! Primele imagini cu mezina familie în rochie de mireasă

Geta Sterp se mărită astăzi cu alesul inimii ei. Iată cu arată sora fraților Sterp în rochie de mireasă.

Sărbătoare mare în familia Sterp, Geta, mezina familiei, se căsătorește cu bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Nașii de cununie ai tinerei sunt chiar sora ei, Ileana, și soțul acesteia.

Cum arată Geta Sterp în rochie de mireasă

Geta și Sebastian s-au căsătorit astăzi civil și religios. Sora fraților Sterp este în culmea fericirii. Încă de la primele ore ale dimineții, pregătirile au fost în toi, pentru a pune la punct ultimele detalii pentru marele eveniment de astăzi.

Ileana Sterp, nașa, și-a ținut la curent urmăritorii din mediul online cu tot ce se întâmplă. Încă de dimineață, aceasta i-a luat pe internauți cu ea la coafor, unde s-a pregătit pentru cea mai importantă zi din viața surorii ei.

„Sunt o nașă fără coc, e mai bine așa, e situl meu, mai simplu.

Am zis că dacă mi-a crescut părul atât de mult sa-l las să se vadă cât este de lung. Sunt gata și mă duc repede acasă să ne îmbrăcam, căci trebuie să merge după mire”, a spus Ileana Sterp, pe story.

Primele imagini cu mezina familiei Sterp în rochie de mireasă au fost deja făcute publice. Fericirea se poate citi cu ochiul liber pe chipul Getei, de asemenea, frații ei, Iancu și Culiță, cu greu își stăpânesc emoțiile într-un moment atât de important pentru familia lor.

Culiță a postat, la story, o imagine cu sora lui spunând-le fanilor săi că va reveni cu imagini și declarații pe rețelele de socializare imediat cum va reuși să scape de emoțiile care îl copleșesc.