Vestea tristă a zilei! Este vorba despre marstrul Numerolog Mihai Voropchievici

Există unele persoane publice la noi, care reușesc să între la sufletele oamenilor. La fel se întâmplă și cu celebrul numerolog Mihai Voropchievici, care prezenta unele dintre cele mai interesante previziuni. Vedeta a făcut astăzi un anunț extrem de trist pentru toți fanii.

Mihai Voropchievici, scos de pe post
Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai mari numerologi ai țării. Previziunile sale erau apreciate de toți românii, care ardeau se nerăbdare ca specialistul să apară la TV să le ofere cele mai bune sfaturi și să le spună ce se va întâmpla în viața lor.

Se pare, însă, că rubrica sa a fost scoasă de pe post. Anunțul a fost făcut chiar de către Voropchievici în urmă cu puțin timp, printr-o postare pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat cu mesaje de bine, dar și cu întrebări legate de motivul celor întâmplate, precum și unde își va desfășura activitatea maestrul de acum inainte.

Mihai Voropchievici nu a oferit, însă, lămuriri în acest sens, dar cu siguranță va reveni cu explicații pentru cei care îl iubesc.

Voropchievici și Fecioru, scoși de la Antena 3
Una din cele mai urmărite emisiuni ale postului Antena 3 CNN, „Adevăruri ascunse”, îi avea invitați permanent pe Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Cei doi puteau fi urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00, dar se pare că de acum ne spun Adio!

Initial, Lidia Fecioru nu era sigură de ce se va întâmpla, dar spunea că emisiunea lor va fi mutată în mediul online. Voropchievici anunță, însă, că întreaga colaborare a luat sfârșit.

„Sâmbăta aceasta (n.r.: 1 octombrie) nu vom fi pe post. Am înțeles că vor să ne treacă în online. Nu știu exact ce o să facem. Din câte pot să vă spun emisiunea va fi fie exclusiv pe Antena Play, fie pe site-ul Antenei 3”, a declarat Lidia Fecioru, pentru FANATIK.

Având în vedere confuzia Lidiei Fecioru, cei doi nu ar fi fost anuntați de schimbarea de planuri a postului. Se poate ca această idee să fi venit odată cu schimbarea numelui și a siglei.