Tragedie în lumea medicală! De ce s-a sinucis, de fapt, tânărul chirurg

O tragedie a lovit lumea medicală. Un medic celebru, în vârstă de doar 34 de ani, și-a pus capăt zilelor într-un mod extrem de tragic. Celebrul cadru medical s a aruncat de la etaj în văzul tuturor, după ce ar fi lăsat familiei un mesaj cutremurător.

Radu Mirică s-a sinucis
Dr.Radu Mirică era medic specialist chirurgie generală la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Ioan” București”. De asemenea, era Vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie. Era celebrul în vindecarea cancerului mamar și avea numeroase competențe în Chirurgie laparoscopică ginecologică. Toate acestea, însă, nu au fost de folos.

Radu Mirică, un tânăr medic de doar 34 de ani, s-a sinucis joi în mod fulgerător. Acesta a sărit de pe un bloc din Pantelimon, în zona Mega Mall. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul Secției 9, dar intervenția lor a fost în zadar, pentru că medicii au constatat decesul. Impactul a fost prea puternic și chirurgul nu a mai putut fi salvat.

Medicul ar fi fost infidel
Medicul era foarte apreciat și realizat din punct de vedere profesional, dar se pare că avea probleme mari în plan personal. Acesta avea doi copii și era căsătorit, iar lucrurile nu mai funcționau deloc bine cu soția lui.

Radu Mirică ar fi decis să-și pună capăt zilelor după ce ar fi avut unele certuri mai dure cu soția. Acesta i-ar fi fost infidel femeii, iar de atunci nu au mai reușit să se înțeleagă deloc. Cu numai câteva secunde înainte să se arunce în gol, acesta i-ar fi trimis femeii un mesaj și i-a explicat de ce a aluat această decizie și de ce a considerat că așa este mai bine.

Nu se știe ce scria exact în mesajul de adio și nici cauza exactă a tragicului eveniment. Soția medicului nu a făcut nicio declarație în acest sens până acum.