Ce afiş a lipit un bărbat la intrarea în scară. Mesajul a devenit viral!

Viaţa la bloc nu este întotdeauna uşoară. De aceaşi părere pare să fie şi un bărbat din Bucureşti care stătul de zgomotul pe care vecinii săi îl fac, a transmis un mesaj cât se poate de clar la intrarea în scară. Afişul a devenit viral în mediul online.

Uneori vecinii nu sunt chiar atât de înţelegători unii cu ceilalţi, motiv pentru care apar tot felul de discuţii. Un bărbat deranjat de faptul că unul dintre locatarii blocului dă găuri în pereți cu bormașina și ciocănește cu ciocanul în orele de odihnă a decis să îi transmită câteva cuvinte, în speranţa că va înceta.

Modul în care bărbatul a transmis mesajul i-a amuzat teribil pe ceilalţi vecini. Mai mult, unul dintre aceştia a fotografiat afişul şi l-a publicat pe internet, iar în scurt timp a devenit viral!

”Dragi vecini,

În scara noastră se află un IDIOT care în fiecare zi de sâmbătă, între orele 12.00 – 17.00 dă găuri în pereți cu bormașina și ciocănește cu ciocanul. Între aceste ore, de obicei, copiii noștri mici ar trebui să doarmă, ca să nu ajungă ca idiotul. Dar IDIOTUL nu știe acest lucru, deoarece mai mult ca sigur când era mic mama lui nu îl lăsa să doarmă la prânz.

Vreau să îi transmit un mesaj:

IDIOTULE, există speranță!

Dacă te străduiești un pic, poți fi un om normal!

Dumnezeu să te ajute! Și să ne ajute și pe noi!…

P.S. Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Orice asemănare cu vecinul care dă găuri între orele 12.00 – 17.00 este pur întâmplătoare.

Vecinul nostru este un DEȘTEPT… asimptomatic.”, a transmis vecinul supărat.