Imaginile durerii! Cum a venit soția marelui actor Alexandru Arșinel la căpătâiul acestuia

Data de 29 septembrie 2022 va rămâne o amintire tristă în sufletele românilor. Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală chinuitoare. Trupul neînsuflețit a fost depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, acolo, unde rând pe rând, artiști, prieteni, cunoscuți, dar și fani au venit să îi aducă maestrului un ultim omagiu.

Cum și-a cunoscut Alexandru Arșinel soția

Actorul Alexandru Arșinel era căsătorit din anul 1968 cu Marilena. Pentru că a preferat mereu discreția în ceea ce privește viața personală, puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut cei doi

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea.

M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, a scris Alexandru Arșinel în cartea autobiografică: „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”.

În ceea ce privește căsătoria, fericitul eveniment a avut loc în anul 1968.

„Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, mai scria Alexandru Arșinel în cartea sa.