Horoscop Cristina Demetrescu, octombrie 2022. Nu sunt vești bune

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru a doua lună de toamnă. Potrivit spuselor sale, nu sunt vești bune pentru octombrie, dar să aflăm ce a avut de precizat specialistul în Astrologie.

Horoscop Cristina Demetrescu – octombrie 2022
Specialistul în Astrologie spune că luna octombrie reprezintă un punct de cotitură în acest an, în sensul în care vor apărea tensiuni mari, cu precădere în prima parte a lunii. Cristina Demetrescu a făcut referire și la războiul din Ucraina și la liderul de la Kremlin despre care a spus că a rămas fără resurse și că nu face decât să amâne momentul în care va ieși pe ușa din dos a istoriei.

Pe măsură ce astrele strâng şurubul, iar careul Saturn-Uranus ajunge iar la grad perfect între 2-12 octombrie, pentru a patra şi ultima oară în ultimii doi ani, reapare sentimentul fricii în faţa unor situaţii pe care nu le cunoaştem, nu le stăpânim şi mai ales nimeni nu le poate anticipa cursul cu maximă acurateţe, a explicat Cristina Demetrescu.

Potrivit spuselor sale, 2022 este anul cu mai multe puncte de cotitură, respectiv perioadele: iulie-august şi octombrie.

Putin amână momentul în care va ieși pe ușa din dos a istoriei
Din 2 octombrie până pe 13 noiembrie Saturn ajunge întâi retrograd, apoi staţionar şi direct în cele din urmă, peste Destinul lui Putin.

Nu mai are cu ce, dar mai amână puţin momentul în care va trebui să iasă pe uşa din dos a istoriei, trăgând după sine şi imaginea unei ţări, altădată puternice, spune astrologul.

Cu privire la amenințările cu bomba nucleară, Cristina Demetrescu ne sfătuiește să nu zicem hop până nu sărim gardul, dar nici să nu intrăm în hora fricii lui Putin care are o putere de manipulare uriașă.

Specialistul în Astrologie spune că nicio nenorocire nu are numai efecte negative și că iarna care vine nu va fi așa dramatică precum se anunță, nicidecum nucleară.

Cristina Demetrescu a mai spus că planetele Saturn-Uranus ajung iar la grad perfect în intervalul 2-12 octombrie, pentru a patra şi ultima oară în ultimii doi ani. Din acest motiv ne reapare sentimentul fricii în faţa unor situaţii pe care nu le cunoaştem, nu le stăpânim şi mai ales nimeni nu le poate anticipa cursul cu maximă acurateţe.