Stela și Arșinel vor juca de-acum doar în Ceruri. Au format unul dintre cele mai celebre cupluri artistice

Alexandru Arșinel a urcat la Ceruri unde o va reîntâlni pe buna sa prietenă și parteneră de scenă – regretata Stela Popescu. Cei doi au format unul dintre cele mai celebre cupluri artistice din România, iar imaginea lor va rămâne veșnic vie în amintirea publicului care i-a adorat efectiv.

Stela și Arșinel vor juca de-acum doar în Ceruri

Alexandru Arșinel a fost un actor român de comedie, care a contribuit la teatrul de revistă, televiziune și film. A fost director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București, iar pe ecran, Arșinel era cunoscut pentru parteneriatul cu Stela Popescu, cu care a jucat în filme precum Cine e Didina?

Maestrul a suferit mult după moartea Stelei Popescu. Într-un interviu mai vechi acesta spune că el și Stela au ajuns rapid la inimile publicului pentru că aveau curajul să spună lucrurilor pe nume.

Totodată, el a precizat că momentul în care a cunoscut-o pe Stela Popescu i-a schimbat viața complet. Potrivit spuselor sale, momentul în care a întâlnit-o pe actriță a fost cea mai mare realizare a vieții sale, iar moartea acesteia i-a provocat mare suferință.

Ce spunea maestrul Arșinel despre relația cu a sa colegă, Stela Popescu

Marele actor spune că Stela Popescu a fost norocul lui în viață și că i-a fost înger păzitor în cariera artistică. Cei doi au format unul dintre cele mai celebre și iubite cupluri artistice din România. Arșinel a suferit enorm după pierderea bunei sale colege de scenă, marea actriță Stela Popescu.

„Publicul ne aprecia datorită unor emisii pe care le făceam. Eram așteptați ca cei care vin să spună ceva și ne bucura acest lucru. Uneori, unii ne invidiau că spuneam ceea ce spunem și asta o făceam pentru că ne-am câștigat un anumit prestigiu. Pentru mine, întâlnirea cu Stela Popescu a fost o mare realizare a vieții mele, iar despărțirea de ea m-a făcut să pierd o anumită acumulare și protecție de-a lungul anilor”, spunea marele actor.

Stela Popescu a fost găsită fără suflate pe 23 noiembrie 2017 în jurul orei 15:40, căzută în interiorul casei de pe strada Alexandru Donici din București în care locuia.

După efectuarea autopsiei de către medicii legiști, s-a stabilit faptul că moartea actriței s-a produs în urma unui accident vascular cerebral masiv suferit cu mult timp înainte de a fi găsită de fiica acesteia.