Marele regret al lui Alexandru Arsinel!

Marele actor Alexandru Arsinel a avut un mare regret cu privire la regretata Stela Popescu. Actorul a declarat in urma cu ceva timp, dupa ce Stela Popescu a fost condusa pe ultimul drum, ca regreta mai multe lucruri pe care nu i le-a spus niciodata actritei.

„As fi vrut sa-i spun sa nu plece, sa ma mai suporte cativa ani, sa realizam spectacolul de aniversare a o suta de ani de revista, spectacolul remember Tanase, de la Carabus, pana astazi, cu momente din istoria teatrului de revista in care ea avea un rol determinant”, spunea Alexandru Arsinel atunci.

Intr-un interviu acordat in luna februarie 2022, regretatul actor a spus ca nu a mai mers de mult la casa lui din Sinaia, casa care a fost construita in anul 1992.

”Nu am mai fost la Sinaia de anul trecut, de dinainte de a ninge. Ca timp, in ultima vreme, nu lucrurile nu au fost favorabile urcarii cu masina. Nici eu nu ma simt bine, dar mai ales, acum e complicat. Sotia este paralizata, iar eu nu pot merge cum trebuie.

Noi avem un drum special ca sa ajungem acasa, la Sinaia, cu ea, ca sa o putem transporta. Nu am mers ca nu am gasit nicio solutie in aceasta perioada”, a spus regretatul actor in interviul respectiv.

”Vila este facuta in anul 1992, cu o echipa de muncitori din Moldova care mi-au facut-o ca pentru un moldovean, e o casa primitoare din toate punctele de vedere. Baietii merg mai rar, eu ma duceam, mai ales, dar nu am mai mers”.