Dan Negru, veste tristă după moartea lui Arşinel: “Televiziunea pierde o lume pe care nu mai are cu cine să o înlocuiască”

Vestea că Alexandru Arșinel a murit l-a întristat pe Dan Negru. Prezentatorul a transmis un mesaj în exclusivitate pentru FANATIK.

Dan Negru, mesaj după moartea lui Alexandru Arșinel
Dan Negru crede că odată cu plecarea din această a lume a îndrăgitului actor, televiziunea pierde personalități care nu mai pot fi înlocuite de nimeni.

Prezentatorul de la Kanal D a subliniat că, de-a lungul carierei sale, Alexandru Arșinel, Stela Popescu și Florin Piersic i-au adus audiențe mari emisiunilor sale. Totodată, Dan Negru a punctat că Alexandru Arșinel n-a lipsit la niciun Revelion, din ultimele 25 pe care el le-a moderat, la Antena 1.

”Arșinel, ca Stela sau Florin Pierisc garantau audiente tv. Televziunea pierde o lume pe care nu mai are cu cine sa o înlocuiască.

Din ultimele 25 de revelioane pe care le-am prezentat , Arșinel n-a lipsit niciodata și el e unul din cei carora le dataorez audiente uriașe ale show-urilor tv”, a spus Dan Negru, în exclusivitate pentru FANATIK.

Dan Negru, interviu cu Alexandru Arșinel despre momentul întâlnirii cu Dumnezeu
Pe contul său de facebook, Dan Negru a publicat un interviu video cu regretatul actor, în care Alexandru Arșinel vorbea cu el despre o posibilă întâlnire cu Dumnezeu și despre ce i-ar spune Acestuia. ”Azi a venit ziua…” a notat prezentatorul.

”L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat “contractul” pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua…”, a scris Dan Negru în dreptul filmulețului atașat.