Ce făcea Cami când s-a petrecut tragedia. Când și-a văzut copilul decedat, femeia a cedat: „A stat o perioadă lângă el. După aceea…” Filmul dramei de la Găești

S-a aflat ce făcea Cami, mama care a fost găsită moartă după ce fiul ei s-a înecat, atunci când s-a produs tragedia. Cum a reacționat femeia din Găești, după ce și-a văzut copilul fără suflare. A fost căutată de autorități cu un câine de urmă timp de 6 ore, însă era deja prea târziu. Cum s-a întâmplat totul.

Albert a murit înecat la vârsta de patru ani și 10 luni. Cami, mama lui, nu a putut rezista șocului trăit, iar câteva ore mai târziu a fost găsită fără suflare de polițiști. Ce făcea femeia în momentul în care fiul ei a decedat.

Filmul tragediei de la Găești

În momentul în care fiul ei s-a înecat în piscină, Cami a dat drumul la aspirator și făcea curat. În tot acest timp, Albert se afla în curte și se juca. Femeia nu s-ar fi gândit o secundă că treaba pe care o avea de făcut îi va aduce atât de multă suferință.

În timp ce făcea curat, Cami a observat că Albert lipsea și a mers să îl caute în curte, însă micuțul era deja mort. Femeia a trăit un șoc puternic atunci când și-a văzut fiul decedat în piscină.

Cami a rămas alături de cel mic până în momentul în care medicii au declarat decesul. Când a aflat că fiul ei s-a stins din viață, a fugit de acasă spre un câmp din apropierea locuinței. Câteva ore mai târziu, femeia a fost găsită fără suflare.

„A stat o perioadă lângă el. După aceea, a dispărut. Ea. Despre copil nu ştiu ce s-a întâmplat. Sunt bunicul lui Albert”, a declarat bunicul patern al copilului.

Cei doi vor fi înmormântați împreună

Cami și fiul ei, Albert, vor fi îngropați împreună, potrivit primelor informații. Cei doi vor avea același loc de veci. Familia îndurerată se pregătește să îi conducă pe ultimul drum. Vecinii și cei ce i-au cunoscut sunt șocați. Nimeni nu se gândea că vor avea parte de un sfârșit atât de tragic.

Deși inițial au apărut informații potrivit cărora Cami ar mai avea și o fetiță, acestea ar fi, de fapt, false. Albert era singurul copil al femeii. Vecinii susțin că aceasta și a dorit foarte mult să devină mamă.