Ultimul mesaj transmis de Cami, mama băiatului înecat în piscină, înainte să-și pună capăt zilelor: „Lumea se va sfârși”

Ultimul mesaj, cu adevărata tulburător, transmis de Cami, mama băiatului înecat în piscină, înainte să-și pună capăt zilelor. Femeia a distribuit pe pagina ei de Facebook o postare emoționantă și dureroasă.

Ultimul mesaj transmis de Cami

O familie din Găiești, județul Dâmbovița, trăiește o adevărată dramă. O dublă tragedie a avut loc miercuri, când Albert, un băiat de patru ani, a murit înecat în piscina din curtea casei. Autoritățile s-au deplasat imediat la fața locului, iar atunci când mama copilului a văzut că manevrele de resuscitare nu daua rezultate, s-a făcut dispărută. Femeia a fugit pe un câmp, unde și-a pus capăt zilelor. Cami avea 34 de ani și a murit spânzurată de un nuc. Femeia nu a suportat durerea pierderii copilului ei.

Acum câteva zile, Cami a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care le îndeamnă pe celelalte mămici să își iubească copiii până când „lumea se va sfârși”.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”,este mesajul postat Camelia.

Cami a fost găsită fără viață

Cami avea 34 de ani, iar după spusele vecinilor, femeia era o mamă minunată. Aceasta își iubea enorm copilului, iar vestea morții lui, a făcut-o să-și ia viața. Femeia a fost găsită spânzurataă de un copac, după șase ore de căutări, inclusiv cu câine de urmă. Pentru familia lor, este o adevărată tragedie tot ce s-a întâmplat.

”Era cea mai minunată mamă, ce pot să spun/ Deci, pentru el, pentru acest copil, îşi dădea şi viaţa/ Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă daţi seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mamă! A fost un necaz!/ Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi…Şi tristeţea e mare!”, au spus câțiva vecini, pentru reporterul Observator.