Barbatul care a filmat bataia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf rupe tacerea: „Am sa-mi fac dreptate”

Barbatul care a filmat bataia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf a facut primele declaratii. Este vorba despre soferul impresarei, care se afla in masina in timpul incidentului petrecut in Snagov.

Soferul Anamariei Prodan il va da in judecata pe Laurentiu Reghecampf
„Avocatii mei vor merge pana in panzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe strada au surprins totul, iar Anamaria Prodan a incercat sa scape din mainile lui fugind si intreband daca am filmat pentru a merge la politie. Am sa-mi fac dreptate pentru ca daca toleram asa ceva vom ajunge rusinea Europei.

Imi rezerv dreptul sa nu comentez acest incident. Imaginile explica totul. Daca am ajuns sa traim intr-o tara unde la TV se comenteaza ca femeia a incitat un barbat si barbatul a rupt-o in bataie… dupa batausul din Carpati sare la toti cei ce-i stau in cale… suntem ca natiune fara identitate.

Sunt siderat de asa comportament, sunt siderat, caci acest om Reghecampf este sau trebuia sa fie un exemplu pentru generatiile tinere de fotbalisti. Trebuia sa fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Vad cu stupoare moderatori care incearca sa explice ca femeia merita batuta! Vad femei care probabil traiesc in asa teroare acasa, care aproba bataia fata de femeie. Este strigator la cer!

Am fost socat, am filmat caci era ireal, am fost lovit cu bestialitate, in timp ce soferul lui Reghe se uita cu mainile in san si zambea… Traim intr-o tara unde politia nu isi face datoria! Arestam „interlopi” si ne e frica de „vedete”. Rusine tuturor celor ce promoveaza asa ceva! CNA si toate institutiile non guvernamentale si guvernamentale nu au miscat un deget, desi sunt platite din banii statului”, a „tunat” soferul Anamariei Prodan, potrivit realitatea.net.

”I-a rupt tricoul soferului, l-a amenintat cu moartea, l-a zgariat, m-am bagat intre ei, l-am impins, l-am luat, am incercat sa il calmez, i-am spus ca ii face plangere penala, ca nu e normal ce face. Nu te intelegi cu el”, a spus Anamaria Prodan dupa scandal.